fbpx

Bestil en el-taxi hos Dantaxi 4×48

 • Bestil en el-taxi hos Dantaxi 4×48

  Bestil en el-taxi hos Dantaxi 4×48

  Kunderne i Nordsjælland og København kan nu bestille en Tesla el-taxi.  Dantaxi 4×48 har i samarbejde med et antal fremsynede vognmænd fået 10 Teslaer på gaden som et vigtigt led i firmaets grønne omstilling.

  De 10 Teslaer indgår i den almindelige drift, og som noget nyt kan kunderne i Dantaxi specifikt bede om en el-taxi ved bestilling pr. telefon. Teslaerne bestilles på tlf. 48 48 48 48. Det stigende antal af kunder der bestiller taxien via en app, får i nærmeste fremtid muligheden for at bestille en el-taxi direkte fra app’en.

  Samme pris som en almindelig taxi

  Uanset om man prajer Teslaen på gaden, på taxiholdepladsen, i Lufthavnen eller man bestiller den via telefon er prisen den samme som en almindelig taxi.
  Det koster dermed ikke ekstra at vælge el. Da antallet af el-taxier stadig er begrænset, vil Dantaxi’s IT-system dog sende en almindelig taxi såfremt, der ikke er en ledig el-taxi i nærheden.

  Det Økologiske Råd er glade for et grønt valg på taxiområdet

  Det Økologiske Råd har udtalt sig positivt om, at forbrugerne får mulighed for et grønt valg – også på taxiområdet. Specialist i grøn transport, fra miljøorganisationen Det Økologiske Råd Kathrine Fjendbo Jørgensen: ”Vi er meget glade for at Dantaxi 4×48 har valgt at tage klimaproblemstillingen alvorligt og give befolkningen mulighed for at tage det grønne valg. En taxi kører ca. 8 gange så meget som en personbil og en eltaxi sparer derfor også både klimaet og luftforureningen for 8 gange så meget udledning. Så de her 10 eltaxier svarer til ca. 80 private elbiler. Jeg håber meget, at københavnerne, det offentlige og virksomhederne i regionen vil bakke op om initiativet og efterspørge den grønne løsning.”

  Gode erfaringer med Tesla som taxier

  Dantaxi 4×48 (under navnet 4×48 Taxinord) havde tilbage i 2013, som et forsøg, en Tesla kørende som taxi. Siden september 2015 har Dantaxi 4×48’s vognmænd på Mors haft tre Teslaer kørende som taxier med stor succes.

  Tesla, Dantaxi, cab

  Dantaxi 4×48 sætter strøm på taxien

  Comments are closed.