fbpx

Billigere taxi i Region Hovedstaden og Region Sjælland

 • Billigere taxi i Region Hovedstaden og Region Sjælland

  Billigere taxi i Region Hovedstaden og Region Sjælland

  Dantaxi 4×48’s taxikunder i Region Hovedstaden og Region Sjælland kan se frem til billigere taxier i morgen- og aftentimerne mandag til fredag.

  For kunderne kan det betyde en besparelse på cirka 15 – 25 %.   

  Dantaxi 4×48 udvider tidsrummet for hvornår, selskabets taxier kører med den lave dagstakst.
  Tidligere tikkede dagstaksten på hverdage i tidsrummet kl. 6 til kl. 18. Men nu udvides tidsrummet til at gælde fra kl. 4 til kl. 20. ”Det at vi udvider tidsrummet til også at omfatte de tidlige morgentimer og helt til kl. 20 om aftenen, betyder alt andet lige, at taxikørslen bliver billigere for vores kunder”, siger direktør i Dantaxi 4×48 Carsten Aastrup.

  I 2018 var Dantaxi 4×48 det eneste selskab i Nordsjælland og København, der ikke havde indført de meget omtalte ”amok-prisstigninger” på taxikørslen jul og nytår, og det nye lavere niveau på taksterne er en forsættelse af selskabets strategi på takstområdet. Carsten Aastrup: ”Den nye taxilov har medført øget konkurrence, og det kommer nu vores kunder til gode i form af lavere priser.”

  Fakta om taksterne i Dantaxi 4×48
  Ændringerne er gældende fra 28. januar i alle selskabets vogne i Region Sjælland og Region Hovedstaden (undtagen Bornholm).
  På hverdage i tidsrummet kl. 4 – 20 er prisen 29 kr. i starttakst, 9 kr. pr. kilometer og 6,67 kr. pr. minut.
  Uden for dette tidsrum (nat/weekend) er prisen 39 kr. i starttakst, 17 kr. pr. kilometer og 3,35 kr. pr. minut.
  Det er kun skiftet mellem dagstakst og aftentaksten, der er ændret.

  Priseksempler
  F.eks. hverdage kl. 19 eller kl. 4: En tur på 2 km. med en varighed af 4 min. kostede før cirka 87 kr. Ny pris 74 kr. Besparelse cirka 15 %.
  F.eks. hverdage kl. 19 eller kl. 4: En tur på 10 km. med en varighed af 12 min. kostede før cirka 250 kr. Ny pris 200 kr. Besparelse cirka 20 %.
  F.eks. hverdage kl. 19 eller kl. 4: En tur på 50 km. med en varighed af 45 min. kostede før 1040 kr. Ny pris 780 kr. Det er en besparelse på cirka 25 %.

  Største taxiselskab: På Sjælland og i Region Hovedstaden indgår selskabets taxier i  et omfattende samarbejde på tværs af de tidligere køreområder. 1.200 taxi’er deltager i samarbejdet.
  På landsplan er 1.700 taxier tilsluttet selskabet, og selskabet udfører taxikørsel i mere end 60 kommuner. Selskabet står bag den landsdækkende taxiapp MOOVE.

  Comments are closed.