fbpx

Vognmand Dantaxi

Sådan bliver du taxa-vognmand i Dantaxi

I Dantaxi tilbyder vi god indtjening. Vi har kunder i hele landet. Vi har den bedste tilgængelighed, og den bedste service. Det er noget, der betyder meget for kunderne – og dermed også for din indtjening. Du får adgang til endnu flere kunder igennem vores Dantaxi-app.  Som ny vognmand får du adgang til et af de bedste og nyeste vognanlæg: Frogne Bridge med Tomtom navigation. Vi tilbyder hjælp til billån & garantistillelse.

Bliv vognmand i Dantaxi og vær med til at bringe stoltheden tilbage i branchen.

Det vigtige valg

Men den ny taxilov er den geografiske begrænsning på taxikørsel i Danmark væk.
I Dantaxi har vi opdelt Danmark i to store kørselsområder (Øst og Vest). Men friheden til at køre hvorhen man vil, er ikke meget værd uden, at du som vognmand har en professionel og landsdækkende organisation bag dig.

Dantaxi er tilstede i hele landet

Dantaxi er landsdækkende med lokale kontakter og et stort kundeunderlag. Vi har kontorer og salgsmedarbejdere placeret både øst og vest for Storebælt. For den driftige vognmand er Dantaxi derfor det kloge valg. Det sikrer dig stabilitet i økonomien, når du er tilsluttet et kørselskontor i konstant vækst og udvikling.

I Dantaxi kan du variere dine kørselsmønstre

Når du kører i Dantaxi er hele din forretningseksistens ikke bundet op på en enkelt storkunde. Måske er løsningen for dig at køre landtaxa i dagtimerne på hverdage, turister i sommerhusområderne i nabokommunen i juli og kørsel med feststemte unge mennesker i den nærmeste storby i weekenderne. I Dantaxi kan du variere kørselsmønstre og kundesegmenter på kryds og tværs.

Fremtid for både by- og landtaxien

Selv om du allerede nu kan øge din indtjening ved at udnytte fordelene i den ny taxilov, er Dantaxi også på den lange bane et godt og ansvarligt valg. I Dantaxi tror vi på en fremtid for både for by- og landtaxien. Ved at blive en del af Dantaxi , vælger du den professionelle vej, som sikrer kunderne en høj kvalitet. Dantaxi står for høj faglighed – og stoltheden skal tilbage i branchen.

Professionel administration

Du står aldrig alene med et problem.

Som vognmand i Dantaxi kan du trække på nogle af branchens dygtigste og mest erfarne administrative medarbejdere. Medlemsservice hjælper dig med praktiske og juridiske spørgsmål i hverdagen. Du kan få hjælp og rådgivning til indkøb af din nye taxi, og din afregning er altid i sikre hænder i vores bogholderi.

Stordriftsfordele
Lavere omkostninger følger med. 

Som vognmand i Dantaxi kan du nyde godt af de mange stordriftsfordele, der følger med, når man kører i Danmarks største taxiselskab. Vi tilbyder de bedste rabat¬ordninger på f.eks. brændstof, bilvask, dæk og forsikringsordninger.

Billån & garantistillelse
Vejen til egen vognmandsforretning starter i Dantaxi.

Cabital Finans er et Dantaxi ejet bilfinansieringsselskab med et indgående kendskab til taxibranchen. Cabital Finans tilbyder vores vognmænd billån på markedets bedste vilkår. Cabital Finans tilbyder gerne at stille garanti i forbindelsen med etableringen af din nye vognmandsvirksomhed.

Fælles brand

Navnet på det nye fælles brand er: “Dantaxi”. Det sikrer genkendelighed og tryghed i både Jylland og på Sjælland. Det nye er, at vi samler taxibranchen omkring et enkelt og karakterfuldt symbol, der naturligt indtager sin plads ved  siden af danskernes øvrige transportservices. Vores vision er, at T-symbolet bliver ansigt på den gode service Dantaxi giver danskerne i hele landet.

3,5 million kunder ringer til os hvert år

Som taxivognmand er du afhængig af, at telefonerne altid bliver besvaret – døgnet rundt. Telefonbestillingerne udgør, selv i disse digitale tider, halvdelen af alle taxiture. Derfor har bemandingen af vores call-centre højeste prioritet. Det er ikke få ture, der går igennem vores systemer. Vi modtager årligt 3,5 millioner telefonopkald, og ekspederer sammenlagt 8 millioner ture.

APP

Dantaxi app’en benyttes flittigt fra Gedser til Skagen. Med app-bestilling siden 2011 har Dantaxi for længst taget hul på fremtiden. Vi har vist, at selvfølgelig kan det lade sig gøre at tilbyde ny teknologi i taxi-regi uden at overtræde lovgivningen Den ny teknologi har fundet vej til den ny taxilov, og vores app ligger i forlængelse af forbrugernes ønsker om bedre taxi, til en fair og gennemskuelig pris, kørt af professionelle chauffører.

Mere info:

Hvis du vil høre mere om alle fordelene så kontakt os allerede i dag:

Udfyld denne formular og du er på vej.

Dantaxi 4x48 logo