fbpx

Dantaxi 4×48 – bedst i test 

 • Dantaxi 4×48 – bedst i test 

  IMG_1071

  Københavns største taxaselskab Dantaxi 4×48 er endnu engang kåret som det selskab, der giver passagererne i CPH den bedste service på taxikørslen fra Lufthavnen.

  CPH vurderer løbende de københavnske taxiselskabers serviceniveau, og de udnævner hvert kvartal det selskab, der sammenlagt opnår den højeste score i en række forskellige servicekategorier. CPH gør brug af ”mystery shoppers” (en slags ”spioner” anonymt forklædt som almindelige forbrugere) til at teste om taxiselskaberne lever op til lufthavnens servicekriterier.  Dantaxi 4×48 er for andet kvartal i træk kåret som det bedste selskab.

  I Dantaxi 4×48 er der naturligvis tilfredshed med resultatet. Administrerende direktør i Dantaxi 4×48 Carsten Aastrup udtaler: ”Resultatet er både et skulderklap til vores dygtige chauffører og samtidig et vidnesbyrd om, at servicen i de københavnske taxier slet ikke er så ringe. Vores taxier bedømmes til at ligge på omtrent samme niveau som øvrige servicefunktioner i CPH, og det er vi faktisk stolte af.”

  Taxituren fra CPH måles på kryds og tværs

  Hver taxitur, som en ”mystery shopper” tager fra lufthavnen, måles på ikke færre end 26 punkter.
  Der måles på kriterier som chaufførens høflighed, sprogbrug, rutevalg, hjælp til bagagen og meget andet. Derudover vurderes bilens renhed inde såvel som ude. F.eks. scorede Dantaxi 4×48 samlet 89 % i kategorien ”høflig service ved betaling” og hele 100 % i kategorien ”ren og pæn vogn”.

   

  Comments are closed.