fbpx

Dantaxi 4×48 er solgt til investeringsselskabet Triton

 • Dantaxi 4×48 er solgt til investeringsselskabet Triton

  Dantaxi 4×48 er solgt til investeringsselskabet Triton

  Ejerskifte i Danmarks største taxiselskab

  Det vognmandsejede taxiselskab Dantaxi 4×48 er solgt til investeringsselskabet Triton.

  Vognmændene i Foreningen Dantaxi 4×48 besluttede på en ekstraordinær generalforsamling i april 2018 at sælge deres virksomhed. Beslutningen lå i forlængelse af vognmændenes ønske om at kapitalisere værdierne i selskabet, og for bedre at kunne imødekomme de fremtidige udfordringer Dantaxi 4×48 står overfor efter vedtagelse af den nye taxilov.

  Det rigtige tidspunkt for ejerskifte
  Bestyrelsesformand i Dantaxi 4×48 Lars Christiansen: ”Salgsprocessen henover sommeren og efteråret er forløbet konstruktivt og helt som planlagt. Vi er glade og stolte af, at vi nu kan præsentere Triton som ny ejer af Dantaxi 4×48. Vi valgte Triton, dels ud fra et økonomisk perspektiv, men også fordi de understøtter de samme værdier, som vi har bygget vores virksomhed på. Kombinationen af en ny taxilov med nye udviklingsmuligheder og en mulighed for at befæste vores markedsledende position, inden det i 2021 liberaliseres yderligere – gør at tidspunktet er det helt rigtige. Mange af vores vognmænd har nået pensionsalderen og de vil nu få et pænt provenu for de værdier, de selv igennem mange år har været med til at opbygge.

  Bestyrelsesformand i Dantaxi 4x48 Lars Christiansen

  Bestyrelsesformand i Dantaxi 4×48 Lars Christiansen

  Salget betyder bedre taxi for kunderne
  Om salgets betydning for selskabets kunder forklarer Lars Christiansen: ”På den korte bane vil vores kunder ikke mærke meget til ejerskiftet. Vores vognmænd og chauffører forsætter med at udbyde taxikørsel og betjene kunderne som hidtil. Triton vil støtte ledelsen og medarbejderne i Dantaxi 4×48 ved at investere i virksomhedens vækst og udvikling, hvilket på længere sigt vil føre til forbedret taxiservice.”

  Nuværende ledelse fortsætter
  Dantaxi 4×48 fortsætter med den nuværende daglige ledelse: Carsten Aastrup som administrerende direktør, John Vanggaard som direktør i Dantaxi 4×48’s afdeling i Aalborg og Niels Gottlieb som CFO. Nuværende bestyrelsesformand i Dantaxi 4×48 Lars Christiansen indtræder i den nye bestyrelse.

  Dantaxi 4x48 med kunde

  Dantaxi 4×48 er i de seneste 10 år vokset til Danmarks suverænt største af sin slags, og tilbyder taxikørsel i mere end 60 af Danmarks 98 kommuner.

  Om Dantaxi 4×48: Dantaxi 4×48 er i de seneste 10 år vokset til Danmarks suverænt største af sin slags, og tilbyder taxikørsel i mere end 60 af Danmarks 98 kommuner. Selskabet har sit nuværende navn og struktur efter en sammenlægning mellem Dantaxi og 4×48 TaxiNord pr. 1. januar 2017. I alt råder selskabet over mere end 1.600 taxier og står bag den landsdækkende taxa-app MOOVE. Selskabets hovedkontor er beliggende i Virum.

  Klik her for flere pressefoto og pressekontakt

  Om Triton: Triton er et investeringsselskab, der blev etableret i 1997. De investerer bl.a. i mellemstore og større virksomheder i Nordeuropa. Triton fokuserer på virksomheder med potentiale for at skabe bæredygtig langsigtet vækst i tæt samarbejde med ledelsen.

  For mere info om Triton

  Comments are closed.