fbpx

Den nye taxilov er forberedt på MOOVE

 • Den nye taxilov er forberedt på MOOVE

  På to måneder har tæt ved 40.000 danskere downloadet den lovlige taxi-app MOOVE. App’en, der siden december har givet iPhone brugerne i København og Aarhus taxikørsel til fast lav pris, er netop lanceret i en længe efterspurgt Android-version. I denne uge blev der åbnet op for MOOVE i endnu flere byer. Borgerne i Aabenraa, Aalborg, Hjørring, Nykøbing Mors, Odder, Skanderborg, Skive, Sønderborg, Thisted og Viborg har siden tirsdag kunne bestille en MOOVE-taxi til fast lav pris.   

  I Danmarks største taxiselskab 4×48 TaxiNord/DanTaxi, der står bag MOOVE, omfavner de fremtiden og ny teknologi. Direktør Carsten Aastrup er meget tilfreds med, at Android-brugerne nu er med på MOOVE-bølgen, og han er glad for den teknologiske udvikling, som MOOVE er en del af.

  Den nye taxilov er forberedt på MOOVE

  ”Som Danmarks største taxiselskab har vi en forpligtigelse til at føre an i udviklingen, og med MOOVE har taxibranchen for alvor taget hul på fremtiden. Vi har vist, at selvfølgelig kan det lade sig gøre at tilbyde ny teknologi i taxi-regi uden at overtræde lovgivningen.”, siger Carsten Aastrup og fortsætter:  ”Den ny teknologi har fundet vej til lovgivningen, og MOOVE ligger i forlængelse af forbrugernes ønsker om bedre taxi, til en fair og gennemskuelig pris, kørt af professionelle chauffører, som kunderne har rated højt nok til MOOVE-kørsel”

  MOOVE skiller sig ud
  MOOVE skiller sig ud fra konkurrenterne, ved at MOOVE-brugerne kender den nøjagtige pris inden købet. ”Det er jo ikke stort anderledes end hos din frisør eller på en restaurant. Her er der jo heller ikke et tikkende taxameter. Du betaler den pris, der står på skiltet.”, siger Carsten Aastrup, og han uddyber, hvad det betyder for kunden: ”Kører du med MOOVE, hænger du ikke på en ekstra regning, hvis taxien f.eks. pludselig sidder fast i en trafikprop, ligesom chaufførens valg af rute ikke længere er noget der påvirker prisen. Kunderne skal bare slappe af og nyde turen. ”

  MOOVE videreudvikles i tæt dialog med brugerne

  Om MOOVE

  • Den pris, man ser på skærmen, er hvad man betaler for turen.

   

  • En MOOVE-tur bestilles og betales direkte i app’en. Prisen udregnes ud fra den billigste rute ved hjælp af Google Maps.

   

  • Prisen på en MOOVE tur ligger ca. 10-15 % under prisen på en taxi bestilt over telefonen eller en taxi prajet på gaden.

   

  • MOOVE konceptet indebærer, at kunden vurderer kørslen med op til fem stjerner.
   Kun chauffører der kan opretholde et ensartet højt serviceniveau kører MOOVE.

   

  • MOOVE har været tilgængelig siden december 2016, og app’en kan benyttes til taxikørsel i byerne Aarhus, Aabenraa, Aalborg, Hjørring, Nykøbing Mors, Odder, Skanderborg, Skive, Sønderborg, Thisted, Viborg  og i Region Hovedstaden (dog ikke på Bornholm).
   MOOVE bliver gradvist landsdækkende i løbet af 2017.

   

  • 4×48 TaxiNord/DanTaxi (der står bag MOOVE) er landets største og eneste landsdækkende taxiselskab med 1.450 vogne og en samlet omsætning på cirka 1,7 mia. I 2016 kørte 4×48 TaxiNord/DanTaxi næsten 8 millioner taxi ture.

  MOOVE til iOS: https://itunes.apple.com/dk/app/moove/id1180956418?mt=8

  MOOVE til Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.moovetaxi.app

  For mere information om MOOVE Taxi og pressebilleder: www.moove.taxi/presse

   

  Comments are closed.