fbpx

MOOVE har taget københavnerne med storm

 • MOOVE har taget københavnerne med storm

  Tusindvis af Københavnere har installeret 4×48 TaxiNord’s og DanTaxi’s nye taxi-app MOOVE, og en intern undersøgelse foretaget af de to taxiselskaber viser, at kunderne bedømmer MOOVE-chaufførerne med top karakterer.

  Rating-systemet i MOOVE er noget af det, der er blevet talt og skrevet meget om siden lanceringen. MOOVE kunderne bedømmer chaufføren med en karakter fra en til fem stjerner. Et af spørgsmålene har været, om systemet, hvor en chauffør med lav rating kan udelukkes fra MOOVE, reelt vil betyde forbedret service for MOOVE kunderne.

  ”Det korte svar er ja”, siger Carsten Aastrup, direktør i MOOVE og 4×48 TaxiNord, ”Vores undersøgelse viser, at kunderne bedømmer MOOVE chaufførerne højt. På samtlige kørte MOOVE-ture i København er gennemsnittet af chauffør-bedømmelserne 4,8 ud af 5 mulige. Dette er meget tilfredsstillende. Ud fra de tilbagemeldinger vi har fået fra vores chauffører, er det min opfattelse, at langt de fleste intet har imod, at deres arbejde nu bliver vurderet af kunderne, og at der måske ligefrem går sport i at få fem stjerner.

  MOOVE er blandt de tre mest downloadede app’s i Danmark

  Der har været en meget stor interesse for MOOVE, og app’en er lige nu en af de mest downloadede app’s til Iphone i Danmark. I forbindelse med den forestående juletravlhed forventer Carsten Aastrup, at MOOVE hurtigt bliver københavnernes foretrukne app, når der f.eks. skal bestilles kørsel hjem fra familiefrokosten eller fra en tur i byen: ”Vi er stadigvæk i opstartsfasen, men MOOVES andel af turene i forhold til andre typer af bestillinger stiger nærmest time for time.”

  Bag MOOVE står et strategisk og teknologisk samarbejde mellem 4×48 TaxiNord og DanTaxi, der fra starten af det ny år lægges sammen til landets største taxiselskab.

  App’en er tilgængelig i App store og kræver iOS 8. Android versionen er på vej.

  For mere information om MOOVE:

  www.moove.taxi

  Comments are closed.