Ny chauffør

Kære kommende chauffør i Dantaxi.

Tak for din interesse for at udføre taxikørsel for Dantaxi. I Dantaxi har vi en vision om, at vi til enhver tid, skal være kundernes foretrukne taxiselskab i Danmark, og at alle vores chauffører kan udføre mangeartet opgaver indenfor personbefordring.

Derfor stiller vi også en række skrappe krav til vores chauffører. For at indgangen til Dantaxi skal være så nem som muligt for dig, beder vi dig, med denne formular, forhåndsregisrere dig som fører i Dantaxi. Det sker ved, at du indsender dokumentation for dine kompetencer. Dokumentationen vil blive behandlet fortroligt, og vil ikke blive videregivet til tredjepart.

Når du har indsendt den ønskede dokumentation, er du godt på vej til blive godkendt  som chauffør i Dantaxi. Du vil kort efter, at du har indsendt formularen, blive kontaktet af en Dantaxi-medarbejder med info omhandlende, hvordan du deltager i opstartsprøven for Dantaxi-chauffører.

Prøven er obligatorisk for alle nye chauffører samt chauffører der ikke har udført kørsel for Dantaxi inden for de seneste cirka 18 måneder. Prøven er digital og indeholder spørgsmål om rutevalg samt test af sprogforståelse. Varighed cirka 30 min. Prøven skal bestås.

Vi gælder os til det fremtidige samarbejde, og vi håber du bliver glad for at have valgt Dantaxi som taxiselskab.

Med venlig hilsen

Dantaxi, ServiceCenter
servicecenter@dantaxi.dk

 

Såfremt du ikke bliver godkendt til kørsel, sletter vi de indsendte oplysninger/dokumentation. Du kan til enhver tid bede Dantaxi om at slette de indsendte oplysninger/dokumentation, men du skal være opmærksom på, at du i så fald ikke kan udføre nogen form for kørsel som fører i Dantaxi.