fbpx

Om Dantaxi

Dantaxi - ordentlig taxi

Om Dantaxi.dk 

Siden Dantaxi.dk drives af kørselskontorerne:  Dantaxi 4x48 A/S, CVR nr: 39174901 samt Kørselskontoret Dantaxi A/S, CVR nr.: 39789671.

Dantaxi mission, vision og værdier  

DANTAXI MISSION

Dantaxi tilbyder professionel, nem og hurtig adgang til individuel persontransport med transparent prissætning.

Dantaxi VISIONER

Vi tager ejerskab til taxien som begreb ved at Dantaxi skal være enhver taxikundes første valg, og vi vil derfor være de bedste på nedenstående tre områder:

Tilgængelighed: Vi vil tilbyde kunden den bedste dækning og korteste fremkørselsstid.
Service: Vi vil være markedsførende og altid tilbyde kunden professionel, ensartet og behagelig taxikørsel til en fair pris.
Teknologi: Vi vil være markedsførende inden for app-teknologi og innovation.

DANTAXI VÆRDIER

Samfundssind: Vi ser os selv som et aktivt led i den kollektive transport, og vi hjælper udsatte grupper i samfundet med at bryde deres isolation og til at opnå kontakt med omverdenen. Både lokalt og regionalt gør vi en positiv forskel ved at benytte vores kompetencer inden for avanceret turtildeling med omtanke for mennesker og miljø.
Faglig stolthed: Stolthed for faget er et bærende element i Dantaxi. Føreren er en professionel medarbejder, der er i stand til at hjælpe og vejlede kunderne samt klare uforudsete udfordringer.
Åbenhed: Vi har fuld åbenhed på områder som prissætning, takster, ventetider, vores geografiske dækningsområder og eventuelle begrænsninger i vores services.

Om Dantaxi

Dantaxi er et dansk taxiselskab. Selskabet har sit nuværende navn efter en sammenlægning mellem Dantaxi og 4x48 TaxiNord pr. 1. januar 2017. Selskabet er det største taxiselskab både i Danmark og i Region Hovedstaden. Ialt råder selskabet over cirka 1.800 taxier. Selskabet udfører taxikørsel i flere end 60 kommuner i Danmark. Selskabets hovedkontor er beliggende på Kongevejen 135, Virum. Selskabet driver også et stort call-center i Aalborg.
Dantaxi står bag taxi-app’en MOOVE. 

Ejerskab 
Dantaxi er ejet af investeringsselskabet Triton. Triton er et investeringsselskab, der blev etableret i 1997. Selskabet investerer bl.a. i mellemstore og større virksomheder i Nordeuropa. Triton fokuserer på virksomheder med potentiale for at skabe bæredygtig langsigtet vækst i tæt samarbejde med ledelsen.

Ejerforholdet har ingen indflydelse på Dantaxi’s skattebetaling. 
Dantaxi er et dansk taxiselskab, og betaler dansk skat af et evt. overskud. At Dantaxi er ejet af en udenlandsk investeringsfond har ingen indflydelse på vores skattebetaling. Ejerforholdet betyder ikke nogen mindre skattepligtig gevinst eller overskud i det hele taget.

Vognmænd og chauffører er skattepligtige i Danmark 
De cirka 1.900 taxier i Dantaxi er ejet af selvstændige vognmænd med eget cvr.nr. Den omsætning, der er på taxikørsel afregnes til den enkelte vognmand i forhold til hans kørsel. Vognmændene er skattepligtige i Danmark, hvilket ansatte chauffører også er.


DET HANDLER IKKE KUN OM AT KOMME FREM

Vi lægger nok mere i taxi end de fleste, men for os ligger der mere i en taxitur end bare transport fra punkt A til punkt B. Alt lige fra bestilling over kørsel til betaling skal ske efter de højeste krav til service, kvalitet og tryghed. Vi ønsker at give dig som kunde den bedste oplevelse. Det er nemlig det, vi forbinder med ordentlig taxi.

Det vil du opleve på mange områder, men her har vi valgt at fremhæve nogle af dem, som vi synes kendetegner Dantaxi 4x48: 

Den gode oplevelse

Med dig som kunde handler den gode oplevelse i bund og grund om fortrinlig service og tillid for at skabe den gode tur. Vi ønsker også, at du som vores kunde føler dig værdsat, velkommen og godt tilpas. Det er individuelt, hvad der lægges vægt på, men det kunne være:

  • Forskellige bestillingsmuligheder, der sikrer minimal ventetid
  • Hurtig og effektiv fremkørselstid i hele Region Hovedstaden
  • Servicemindede chauffører, der alle bærer uniform
  • Individuelle betalingsmuligheder, så du selv kan vælge frit

Vi måler og vejer

Vi foretager løbende målinger af os selv og vores kunder, så vi sikrer, at vi lever op til de højeste servicekrav. Det gælder de, der kan stilles til os og mindst lige så vigtigt de, som vi stiller til os selv. Det skyldes ganske enkelt, at din mening betyder noget for os. Vi kan blandt andet være behjælpelige med statistik om:

  • Forbrug for dig og hele din virksomhed
  • Fremkørselstid

Vi skaber tryghed

At turen foregår i et trygt miljø, når du kører med os, er en selvfølge, og derfor stiller vi høje krav til alle vores chauffører, hvorfor vi har:

  • Kamera i alle vogne, der skaber tryghed for både vores kunder og chauffører
  • Kvalitetskoncept, som sikrer det højeste serviceniveau
  • Ensartet og elegant chaufførbeklædning