fbpx

Om Dantaxi

Dantaxi - ordentlig taxi.

Om Dantaxi.dk 

Siden Dantaxi.dk drives af kørselskontorerne:  Dantaxi 4x48 A/S, CVR nr: 39174901 samt Kørselskontoret Dantaxi A/S, CVR nr.: 39789671.

Dantaxi mission, vision og værdier. 

DANTAXI MISSION

Dantaxi tilbyder professionel, nem og hurtig adgang til individuel persontransport med transparent prissætning.

Dantaxi VISIONER

Vi tager ejerskab til taxien som begreb ved at Dantaxi skal være enhver taxikundes første valg, og vi vil derfor være de bedste på nedenstående tre områder:

Tilgængelighed: Vi vil tilbyde kunden den bedste dækning og korteste fremkørselsstid.
Service: Vi vil være markedsførende og altid tilbyde kunden professionel, ensartet og behagelig taxikørsel til en fair pris.
Teknologi: Vi vil være markedsførende inden for app-teknologi og innovation.

DANTAXI VÆRDIER

Samfundssind: Vi ser os selv som et aktivt led i den kollektive transport, og vi hjælper udsatte grupper i samfundet med at bryde deres isolation og til at opnå kontakt med omverdenen. Både lokalt og regionalt gør vi en positiv forskel ved at benytte vores kompetencer inden for avanceret turtildeling med omtanke for mennesker og miljø.
Faglig stolthed: Stolthed for faget er et bærende element i Dantaxi. Føreren er en professionel medarbejder, der er i stand til at hjælpe og vejlede kunderne samt klare uforudsete udfordringer.
Åbenhed: Vi har fuld åbenhed på områder som prissætning, takster, ventetider, vores geografiske dækningsområder og eventuelle begrænsninger i vores services.

Om Dantaxi.

• Med cirka 160 el-taxier (nul-emission) er Dantaxi det førerende taxiselskab indenfor grøn omstilling.   

• Dantaxi er Danmarks største taxiselskab med 1.900 taxier tilsluttet. Største taxaselskab i Region Hovedstaden/Storkøbenhavn og Østjylland. 

• Foruden hovedsædet i Bagsværd ved København har Dantaxi også administration i Odense, Aarhus, Vejle og Aalborg.

• Selskabet udfører taxikørsel i 75 af Danmarks 98 kommuner. Nyeste Dantaxi byer Odense, Randers og Horsens

• I maj 2020 indførte Dantaxi en række Covid-19-tiltag, der betyder, at der er plexiglas-afskærmning i alle selskabets taxier.

• Dantaxi er medlem af brancheforeningen Dansk PersonTransport. Dansk PersonTransport er den faglige brancheforening for bus- og taxivognmænd i Danmark.

Ejerskab 
Dantaxi er ejet af investeringsselskabet Triton. Triton er et investeringsselskab, der blev etableret i 1997. Selskabet investerer bl.a. i mellemstore og større virksomheder i Nordeuropa. Triton fokuserer på virksomheder med potentiale for at skabe bæredygtig langsigtet vækst i tæt samarbejde med ledelsen.

DET HANDLER IKKE KUN OM AT KOMME FREM

Vi lægger nok mere i taxi end de fleste, men for os ligger der mere i en taxitur end bare transport fra punkt A til punkt B. Alt lige fra bestilling over kørsel til betaling skal ske efter de højeste krav til service, kvalitet og tryghed. Vi ønsker at give dig som kunde den bedste oplevelse. Det er nemlig det, vi forbinder med ordentlig taxi.

Det vil du opleve på mange områder, men her har vi valgt at fremhæve nogle af dem, som vi synes kendetegner Dantaxi: 

Den gode oplevelse

Med dig som kunde handler den gode oplevelse i bund og grund om fortrinlig service og tillid for at skabe den gode tur. Vi ønsker også, at du som vores kunde føler dig værdsat, velkommen og godt tilpas. Det er individuelt, hvad der lægges vægt på, men det kunne være:

  • Forskellige bestillingsmuligheder, der sikrer minimal ventetid
  • Hurtig og effektiv fremkørselstid
  • Servicemindede chauffører, der alle bærer uniform
  • Individuelle betalingsmuligheder, så du selv kan vælge frit

Vi måler og vejer

Vi foretager løbende målinger af os selv og vores kunder, så vi sikrer, at vi lever op til de højeste servicekrav. Det gælder de, der kan stilles til os og mindst lige så vigtigt de, som vi stiller til os selv. Det skyldes ganske enkelt, at din mening betyder noget for os. Vi kan blandt andet være behjælpelige med statistik om:

  • Forbrug for dig og hele din virksomhed
  • Fremkørselstid

Vi skaber tryghed

At turen foregår i et trygt miljø, når du kører med os, er en selvfølge, og derfor stiller vi høje krav til alle vores chauffører, hvorfor vi har:

  • Kamera i alle vogne, der skaber tryghed for både vores kunder og chauffører
  • Kvalitetskoncept, som sikrer det højeste serviceniveau
  • Ensartet og elegant chaufførbeklædning