fbpx

Struer-Thyholm Taxa bliver en del af Dantaxi

 • Struer-Thyholm Taxa bliver en del af Dantaxi

  Nyt telefonnummer og døgnservice i Struer og Thyholm

  For en måned siden blev Struer-Thyholm Taxa solgt til Brian Bjerg fra Harboøre Taxi og Inger Terkildsen fra Kalø Taxi på Djursland. Nu meddeler de nye ejere, at de 9 taxi-vogne i Struer-Thyholm Taxa bliver en del af Danmarks største taxiselskab Dantaxi, og samtidig indføres døgnbetjent taxiservice. Ønsker man en taxi i området, kan man fra fredag den 21. juni ringe hele døgnet til det nye nummer 88 70 06 00  eller downloade MOOVE-app’en.

  Med Struer-Thyholm Taxa, som en del af Dantaxi, styrkes den lokaletaxikørsel i hele området. Det fastslår en af Struer-Thyholm Taxa’s nye ejere Inger Terkildsen: ”Det har været naturligt for os at søge en aftale med Dantaxi. Det er vores vurdering, at vi har taget det bedste valg for vores kunder ved at Struer-Thyholm Taxa nu kører med Dantaxi’s logo. Nu kan vi samarbejde med kollegaerne i Harboøre, Thisted, Mors og Skive. Byer, hvor Dantaxi allerede i dag er repræsenteret. Det giver en bedre udnyttelse af vognene til gavn for kunder og miljø. Ligesom vi kan styrke de lokale vognmænds økonomi ved i fællesskab at byde på store kørselsopgaver. Sidst men ikke mindst indfører vi nu udvidet betjening, så kunderne i alle døgnets 24 timer kan få fat i en taxi i Struer og Thyholm.”

  Struer-Thyholm indgår i omfattende taxisamarbejde

  I forbindelse med skiftet til Dantaxi, har det ikke været muligt for Struer-Thyholm Taxa at beholde deres hidtidige telefonnummer. Kunderne skal i stedet vænne sig til et nyt direkte nummer 88 70 06 00 eller benytte det landsdækkende nummer 4×48. Bestilling kan også ske med MOOVE taxi-appen. Telefonopkald svares af det erfarne telefonpersonale ved Dantaxis kundecenter i Aalborg.  ”Jeg glæder mig til at byde Struer-Thyholm Taxa velkommen i Dantaxi”, siger Direktør for Dantaxi Jylland, John Vanggaard: ” Vores personale håndterer i forvejen en betydelig del af taxikørslen i Jylland, og vi ser frem også at betjene kunderne i Struer og Thyholm. Vognene fra Struer og Thyholm kommer til at indgå i vores omfattende samarbejde, hvor 500 taxier hjælper hinanden på kryds og tværs af de tidligere køreområder.”

  Inger Terkildsen ærgrer sig kun over, at det ikke har været muligt, at få telefonnummeret med over, men tror ikke, at kunderne ellers vil mærke så meget til skiftet: ”I fællesskab med chaufførerne vil jeg gøre alt hvad jeg kan for, at alle vores kunder fortsat kan føle sig godt tilpas. Vi er, og vil fortsat være, en del af lokalsamfundet. Døgnservice og deltagelse i et stort landsdækkende samarbejde vil betyde en udvikling af Struer-Thyholm Taxa og bestemt ikke en afvikling”, slutter Inger Terkildsen.

  Comments are closed.