fbpx

Patientkørsel til sygehus

Patientkørsel til sygehus

Der kan flyve mange spørgsmål og bekymringer gennem hovedet, når turen går mod sygehuset. Èn af de ting du ikke behøver at bekymre dig om, er transporten. Vi tilbyder nemlig patientkørsel til sygehuset, så du ikke skal bruge kræfter på at finde en transportform, der imødekommer dine behov og ønsker.

Patientkørsel og handicapkørsel

Når du bestiller patientkørsel til sygehuset, vil du opleve, at vores chauffører har en særlig evne til at imødekomme dine behov, så du får en god køreoplevelse. Det skyldes, at vi dagligt dækker patientkørsel og handicapkørsel, og derfor er vi vant til at medtage passagerer, som har særlige behov.

Dygtige og uddannede chauffører

Vores chauffører leverer den tryghed, der er brug for under kørslen hver gang, du sætter dig ind i vognen. Alle chauffører har nemlig modtaget et førstehjælpskursus, der gør dem i stand til at yde førstehjælp, hvis det bliver påkrævet. Du kan derfor føle dig helt tryg, når du vælger taxa hos os.

Chauffører med erfaring

Vores chauffører har erfaring med patientkørsel. De besidder alle stor empati og har derudover et indgående kendskab til mennesker. Netop det gør dem i stand til at varetage patientkørsel, hvor personer med særlige behov skal køres til eller fra sygehuset.

Vi henter og leverer efter aftale

Patientkørsel er en nem og bekymringsfri transportform. Vi sørger for at hente og levere dig på sygehuset, så du er fremme i god tid. Det giver dig en tryghed, at du ikke skal tænke på, hvordan trafikken glider den pågældende dag, eller om du kan finde en parkeringsplads. Overlad det til vores chauffører, som sørger for, at du når frem uden problemer.

Husk at lave din aftale med os på forhånd

Vil du benytte dig af patientkørsel til sygehuset, skal du lave en aftale med os på forhånd. Så holder chaufføren klar på det aftalte tidspunkt.

Nemt at bestille patientkørsel

Vi dækker både patientkørsel og handicapkørsel i hele landet, så vi kører dig gerne til undersøgelser i Nordjylland, Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og i Hovedstaden – og det er nemt at bestille patientkørsel uanset region og bopæl.

Gennem autobooking og internetbooking kan lægesekretæren eller receptionisten på sygehuset bestille turen for dig. Gennem bookingsystemerne kan de også holde styr på kørte ture, så du altid er sikret, at der ikke opstår misforståelser.

Patientkørsel i alle regioner

Uanset hvor i Danmark du har behov for at blive kørt mod sygehuset, står vi klar til at hjælpe dig. Vi dækker nemlig patientkørsel i alle landets regioner fra Nordjylland til Midtjylland, Syddanmark, Sjælland og Hovedstaden. Du har derfor altid mulighed for at benytte dig af tilbuddet om patientkørsel til sygehuset, uanset hvor i landet du har brug for det.

Vi imødekommer altid dine behov

Som patient har du ikke brug for, at turen til sygehuset bliver lang og ubehagelig. Tværtimod. Du ønsker at blive kørt frem og tilbage på den kortest mulige tid og uden at opleve gener i forbindelse med turen. Og de ønsker opfylder vi gerne for dig.

Den gode køreoplevelse

Patientkørsel med os har fokus på den gode køreoplevelse, hvor vi imødekommer de ønsker og særlige behov, du har. Derfor sætter vi en ære i at gøre din tur så behagelig som muligt, så tiden med transporten forbliver kort og effektiv. Det giver dig mere tid i hjemmet, og det tror vi på, er det bedste for dig.

Taxa,taxi,el-taxa,dantaxi