fbpx

Taxi fra Gedser til Skagen

 • Taxi fra Gedser til Skagen

  4×48 DanTaxi forsyner nu danskerne med taxikørsel i et bredt bælte fra Gedser til Skagen.

  Danmarks største taxiselskab blev i denne uge lidt større, idet selskabet har indgået samarbejde med Skagen Taxa.  Samarbejdet indebærer, at Skagen Taxa’s vogne nu dirigeres fra 4×48 DanTaxi’s kundecenter i Aalborg, og det er også 4×48 DanTaxi erfarne telefonpersonale samme sted, der besvarer alle opkaldene fra kunderne i Skagen.

  ”Udviklingen i Danmark har i en årrække gået i retning mod færre bestillingskontorer”, siger administrerende direktør i 4×48 DanTaxi Carsten Aastrup: ”Det er et nødvendigt tiltag, hvis vi fortsat skal kunne udvikle os og modstå konkurrence fra både nye og eksisterende konkurrenter. Ikke mindst set i lyset af, at en ny taxilov er på trapperne. ”

  Større enheder er til gavn for kunderne.

  ”Større enheder betyder, at der er flere til at dele udgifterne.  Dermed kan vi være med til fortsat at sikre danskerne taxiservice i hele landet – også i landdistrikterne, og vi får større muskler til at investere i ny teknologi. Vi set det som en forpligtelse overfor vores kunder, at vi er Danmarks største og eneste landsdækkende selskab.”, siger Carsten Aastrup.

  Comments are closed.