Intromøde for potentielle vognmænd

Bestil en taxa

Intromøde: Sådan bliver du taxavognmand i Dantaxi

 

Vi har lynende travlt i Dantaxi – der er simpelthen flere ture, end der er vogne. Derfor søger vi nye kollegaer til at servicere vores mange kunder over hele landet. Måske kunne det være noget for dig at blive taxavognmand?

Dantaxi er landsdækkende med lokale kontakter og et stort kundeunderlag. Vi har kontorer og salgsmedarbejdere placeret både øst og vest for Storebælt, og vi kan hjælpe med alt det praktiske, når du skal i gang som vognmand. Som Danmarks største taxiselskab giver det tilmed stordriftsfordele, når vi laver rabataftaler på brændstof, forsikringer, dæk mv.

Er du nysgerrig efter at komme i gang som taxavognmand?

Kig forbi til et uforpligtende intromøde i dit område – tilmelding sker via formularen nedenfor.

 

Slagelse
Den 16. november (adresse kommer snarest)

Vordingborg
Den 17. november (adresse kommer snarest)

Aalborg
Den 23. november (adresse kommer snarest)

Silkeborg
Den 24. november (adresse kommer snarest)

Odense
Skriv til kl@dantaxi.dk for at booke et møde eller vælg Odense i formularen nedenfor

Andre områder
Skriv til hl@dantaxi.dk for at booke et møde eller vælg “Et andet område” i formularen nedenfor

 

For at blive taxavognmand må man have gæld til det offentlige på maks. 50.000 kr. og ren straffeattest. Det fordres, at man ikke er registreret i RKI eller lignende, og der er et kapitalkrav på 40.000 kr. som sikkerhedsstillelse over for Trafikstyrelsen. Dantaxi kan hjælpe med finansieringen – hør mere om dette til intromødet.

Har du spørgsmål vedr. infomøderne – eller passer datoen ikke ind i din kalender – så tøv ikke med at skrive til hl@dantaxi.dk. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at blive vognmand i et andet område af landet.

Vi glæder os til at se dig!

 


Professionel administration

Du står aldrig alene med et problem.

Som vognmand i Dantaxi kan du trække på nogle af branchens dygtigste og mest erfarne administrative medarbejdere. Medlemsservice hjælper dig med praktiske og juridiske spørgsmål i hverdagen. Du kan få hjælp og rådgivning til indkøb af din nye taxi, og din afregning er altid i sikre hænder i vores bogholderi.

Stordriftsfordele

Lavere omkostninger følger med.

Som vognmand i Dantaxi kan du nyde godt af de mange stordriftsfordele, der følger med, når man kører i Danmarks største taxiselskab. Vi tilbyder de bedste rabatordninger på f.eks. brændstof, bilvask, dæk og forsikringsordninger.

Billån

Vejen til egen vognmandsforretning starter i Dantaxi.

Cabital Finans er et Dantaxi-ejet bilfinansieringsselskab med et indgående kendskab til taxibranchen. Cabital Finans tilbyder vores vognmænd billån på markedets bedste vilkår – og så kan vi hjælpe dig hurtigt i gang.

Døgnbemandet call-center

Som taxivognmand er du afhængig af, at der er gang i telefonerne i kundecenteret – døgnet rundt. Telefonbestillingerne udgør, selv i disse digitale tider, halvdelen af alle taxiture. Derfor har bemandingen af vores call-center højeste prioritet. Det er ikke få ture, der går igennem vores systemer. Vi modtager årligt 3,5 millioner telefonopkald og ekspederer sammenlagt 8 millioner ture.

Taxa-app

Dantaxi-appen benyttes flittigt fra Gedser til Skagen. Med app-bestilling siden 2011 har Dantaxi for længst taget hul på fremtiden. Vi har vist, at selvfølgelig kan det lade sig gøre at tilbyde ny teknologi i taxi-regi uden at overtræde lovgivningen. Den ny teknologi har fundet vej til den ny taxilov, og vores app ligger i forlængelse af forbrugernes ønsker om bedre taxi, til en fair og gennemskuelig pris, kørt af professionelle chauffører.