fbpx

Intromøder: Sådan bliver du taxavognmand i Dantaxi

Intromøde: Sådan bliver du taxavognmand i Dantaxi.

– og dermed en del af Danmarks største taxiselskab

Vi har lynende travlt i Dantaxi – der er simpelthen flere ture, end der er vogne. Derfor søger vi nye kollegaer til at servicere vores mange kunder over hele landet. Måske kunne det være noget for dig at blive taxavognmand?

Dantaxi er landsdækkende med lokale kontakter og et stort kundeunderlag. Vi har kontorer og salgsmedarbejdere placeret både øst og vest for Storebælt, og vi kan hjælpe med alt det praktiske, når du skal i gang som vognmand. Som Danmarks største taxiselskab giver det tilmed stordriftsfordele, når vi laver rabataftaler på brændstof, forsikringer, dæk mv.

Er du nysgerrig efter at komme i gang som taxavognmand?

Kig forbi til et uforpligtende intromøde i dit område – tilmelding sker via formularen nedenfor.

Aarhus
23. november (Dantaxi, Søren Frichs Vej 52, 8230 Aarhus)

Silkeborg (nyt, stort udbud vundet!)
24. og 25. november (Signesminde Kro, Viborgvej 145, 8600 Silkeborg)

Aalborg
29. november (Dantaxi, Indkildevej 6 F, 9210 Aalborg SØ)

Vejle
30. november (Dantaxi/HB-Care, Ladegårdsvej 16, 7100 Vejle)

Aabenraa
1. december (Dantaxi/HB-Care, Industriparken 2 A, 6360 Tinglev)

Odense
Skriv til kl@dantaxi.dk for at booke et møde eller vælg Odense i formularen nedenfor

Andre områder
Skriv til hl@dantaxi.dk for at booke et møde eller vælg "Et andet område" i formularen nedenfor

Kom til intromøde.

– og lad os give dig en introduktion til det hele

For at blive taxavognmand må man have gæld til det offentlige på maks. 50.000 kr. og ren straffeattest. Det fordres, at man ikke er registreret i RKI eller lignende, og der er et kapitalkrav på 40.000 kr. som sikkerhedsstillelse over for Trafikstyrelsen. Dantaxi kan hjælpe med finansieringen – hør mere om dette til intromødet.

Har du spørgsmål vedr. infomøderne – eller passer datoen ikke ind i din kalender – så tøv ikke med at skrive til hl@dantaxi.dk. Du skal også være velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at blive vognmand i et andet område af landet.

Vi glæder os til at se dig!

Den mest dækkende app i landet

Dantaxi-appen sikrer et massivt kundegrundlag for vognmanden og kan – som den eneste taxa-app – benyttes i Danmarks fire største byer og hovedparten af landets kommuner.

Selskabets første app blev lanceret i København helt tilbage i foråret 2011. Siden er stadig flere byer og områder kommet til, og nye features blevet implementeret. I 2019 fik brugerne mulighed for at bestille en el-bil som deres foretrukne taxi i udvalgte områder.

Professionel administration

Du står aldrig alene med et problem.

Som vognmand i Dantaxi kan du trække på nogle af branchens dygtigste og mest erfarne, administrative medarbejdere. Vores Servicecenter for vognmænd hjælper dig med praktiske og juridiske spørgsmål i hverdagen. Du kan få hjælp og rådgivning til indkøb af din nye taxi, og din afregning er altid i sikre hænder i vores finance-afdeling.

Døgnbemandet callcenter

3,5 millioner kunder ringer til os hvert år.

Som taxivognmand er du afhængig af, at telefonerne altid bliver besvaret - døgnet rundt. Halvdelen af Danmarks 4.000 taxier dirigeres fra Dantaxis kundecenter i Bagsværd, København. Telefonbestillingerne udgør, selv i disse digitale tider, halvdelen af alle taxiture. Derfor har bemandingen af vores call-centre højeste prioritet. Det er ikke få ture, der går igennem vores systemer. På et normalt år modtager vi over 3,5 millioner telefonopkald.

Stordriftsfordele

Lavere omkostninger følger med. 

Som vognmand i Dantaxi kan du nyde godt af de mange stordriftsfordele, der følger med, når man kører i Danmarks største taxiselskab. Vi tilbyder de bedste rabatordninger på f.eks. brændstof, bilvask, dæk og forsikringsordninger.

Billån

Vejen til egen vognmandsforretning starter i Dantaxi.

Cabital Finans er et Dantaxi-ejet bilfinansieringsselskab med et indgående kendskab til taxibranchen. Cabital Finans tilbyder vores vognmænd billån på markedets bedste vilkår.