fbpx

Mere tryghed på turen.

- vores taxier kører med ekstra COVID-19-tiltag

Vi har gjort din taxi endnu tryggere. Sammen med landets førende taximonteringsfirma har vi knoklet for at finde den helt rigtige løsning.

Det betyder, at vi har installeret afskærmning og fast håndsprit i alle vores taxier landet over, og vi spritter af efter hver tur. Til glæde for både dig og din chauffør.

Fra den 22. august er der krav om, at alle rejsende over 12 år i kollektiv
trafik
mv. bærer mundbind. Læs mere her.

checklist icon

Afskærmning

Alle Dantaxi-vogne er blevet udstyret med en afskærmning lavet af brudsikkert plexiglas mellem for- og bagsæde, som mindsker smitterisikoen og gør turen til en tryg oplevelse.

checklist icon

Håndsprit

Dispensere med håndsprit gør det nemt for både kunder og chauffører at holde den gode håndhygiejne før, under og efter turen.

checklist icon

Rengøring

Vores chauffører rengør og afspritter fælles berøringsflader efter hver tur, sådan at du kan sætte dig ind i en ren bil og nyde turen.

app-store-logo

icon-google-play

Vi kører med ekstra COVID-19-tiltag.

Gode råd til vores kunder.

Betal med appen

Vi anbefaler, at taxien betales igennem Dantaxi-appen. Som alternativ benyt kreditkort eller anden elektronisk betaling. Dantaxi anbefaler vores kunder at undgå kontant betaling.

Husk håndhygiejnen

God og grundig håndhygiejne er effektivt ift. forebyggelse af coronavirus. Derfor opfordrer vi alle vores kunder til at benytte den dispenser med håndsprit, som vi har installeret i alle Dantaxi-vogne.

Vis hensyn

Host og nys ikke i retning af dine medrejsende eller chaufføren. Skal du hoste eller nyse, gør det da i dit ærme eller i et medbragt engangslommetørklæde. Vær særlig opmærksom på ikke at hoste eller nyse i nærheden af ældre medrejsende.

Benyt bagsædet

Vi anbefaler maks. to passagerer i en almindelig taxi, og at du benytter bagsædet.

Kør ikke med smitte

Er du smittet med coronavirus, eller formoder du, at du er smittet, så tag hensyn til andre ved ikke at køre med taxi.

app-store-logo

icon-google-play

Tryg betaling med app.

- og du kan altid vælge fast pris

Forestil dig, at du altid har 2000 taxier i lommen, som holder klar til at fragte dig lige derhen, hvor du har brug for - endda med ekstra COVID-19-tiltag som afskærmning mellem for- og bagsæde, håndsprit til din benyttelse og en chauffør, der spritter af efter hver tur.

Det lyder måske som et drømmescenarie, men med vores nye taxi-app er det faktisk virkelighed. Prøv f.eks. en tur med en af vores over 160 eltaxier.

Betal direkte i appen og...

〉 Vælg fast pris  så ved du på forhånd, hvad turen koster

〉 Mulighed for at prioritere elbil vi har tæt på 200

〉 Følg vognen på kortet, når den er på vej til dig

 Tilføj nemt bagage, kæledyr eller cykel

 Optjen EuroBonus-point

 Bestil en stor vogn

 Bedøm din chauffør efter turen

app-store-logo

icon-google-play

Den rette løsning.

Sammen med Danmarks førende monteringsfirma har vi knoklet for at finde den helt rigtige løsning - og nu er vi klar!

Afskærmningen er lavet af en tynd akryl, som er brudsikker. Der er ingen skarpe kanter, og Færdselsstyrelsen har sagt god for, at vi kan køre med denne specialudviklede installation. Til glæde for både dig og din chauffør.