10% rabat på taxa fra Kastrup Lufthavn (CPH)

10% rabat fra Kastrup Lufthavn

Kom trygt hjem fra Kastrup Lufthavn

Bestil taxa hos os og vi giver dig 10 % i rabat på din næste taxitur fra Københavns Lufthavn (CPH). Bestil på 48 48 48 48 eller book via vores taxa app. Vi kører mange kunder til lufthavnen. Derfor har vi altid ledige vogne i Kastrup Lufthavn og kan tilbyde dig en vogn hjem, når du returnerer med dit fly.

SÅDAN BOOKER DU…

Når du bestiller en Dantaxi fra Kastrup Lufthavn, så holder vi og venter på dig lige udenfor i bestillingsbanen – og du får automatisk 10 % rabat på turen hjem.

Du skal bestille på en af følgende måder:

Via Dantaxi app’en når du er landet. Vi holder klar i bestillingsbanen ”Danske bestilte taxier”
Ring 48 48 48 48, inden du flyver og oplys dit flynummer. Vi tjekker dine flytider, og din taxi holder klar, når du er landet

FÅ HJÆLP MED BAGAGEN

Vi hjælper også gerne med at bære bagagen for dig. Skriv eller fortæl os om det, når du booker taxituren, og så møder chaufføren dig ved ”Meeting Point” i Kastrup Lufthavn Terminal 3.

TAXAMETERET STARTER FØRST, NÅR DU SIDDER I VOGNEN

I Dantaxi tager vi selvfølgelig først betaling fra det øjeblik, du sætter dig ind i vognen og skal afsted til din valgte destination.

BOOK, NÅR DU ER LANDET

Hvis du ikke allerede har bestilt, er du meget velkommen til at ringe til os, når du på vej mod bagageudleveringen. Dette minimerer ventetiden – og vi vil i næsten alle tilfælde kunne have en vogn fremme, når du er kommet gennem bagageudlevering og told.

VI HOLDER KLAR OG VENTER PÅ DIG

Dantaxi holder på pladsen for bestilte danske taxier. Den er placeret på højre side af terminal 3 – set fra udgangen ved tolden. Bestilte danske taxier ligger til venstre for den normale taxi holdeplads!