fbpx

Vognmand Dantaxi

Sådan bliver du taxavognmand i Dantaxi.

– og dermed en del af Danmarks største taxiselskab

I Dantaxi tilbyder vi god indtjening. Vi har kunder i hele landet, den bedste tilgængelighed og den bedste service. Det er noget, der betyder meget for kunderne – og dermed også for din indtjening.

Du får adgang til endnu flere kunder igennem vores Dantaxi-app, og som ny vognmand bliver du udstyret med et af de bedste vognanlæg, Frogne Bridge med Tomtom-navigation.

Vi tilbyder hjælp til billån, og som en del af Danmarks største taxiselskab vil du nyde godt af stordriftsfordele på forsikring, brændstof, opladning m.m.

Dantaxi er til stede i hele landet

Dantaxi er landsdækkende med lokale kontakter og et stort kundeunderlag. Vi har kontorer og salgsmedarbejdere placeret i Aalborg, Odense og København. For den driftige vognmand er Dantaxi derfor det kloge valg. Det sikrer dig stabilitet i økonomien, når du er tilsluttet et kørselskontor i konstant vækst og udvikling.

I Dantaxi kan du variere dine kørselsmønstre

Når du kører i Dantaxi er hele din forretningseksistens ikke bundet op på en enkelt storkunde. Måske er løsningen for dig at køre landtaxa i dagtimerne på hverdage, turister i sommerhusområderne i nabokommunen i juli og kørsel med feststemte unge mennesker i den nærmeste storby i weekenderne. I Dantaxi kan du variere kørselsmønstre og kundesegmenter på kryds og tværs.

Professionel administration

Du står aldrig alene med et problem.

Som vognmand i Dantaxi kan du trække på nogle af branchens dygtigste og mest erfarne, administrative medarbejdere. Vores Servicecenter for vognmænd hjælper dig med praktiske og juridiske spørgsmål i hverdagen. Du kan få hjælp og rådgivning til indkøb af din nye taxi, og din afregning er altid i sikre hænder i vores finance-afdeling.

Døgnbemandet callcenter

3,5 millioner kunder ringer til os hvert år.

Som taxivognmand er du afhængig af, at telefonerne altid bliver besvaret - døgnet rundt. Halvdelen af Danmarks 4.000 taxier dirigeres fra Dantaxis kundecenter i Bagsværd, København. Telefonbestillingerne udgør, selv i disse digitale tider, halvdelen af alle taxiture. Derfor har bemandingen af vores call-centre højeste prioritet. Det er ikke få ture, der går igennem vores systemer. På et normalt år modtager vi over 3,5 millioner telefonopkald.

Stordriftsfordele

Lavere omkostninger følger med. 

Som vognmand i Dantaxi kan du nyde godt af de mange stordriftsfordele, der følger med, når man kører i Danmarks største taxiselskab. Vi tilbyder de bedste rabatordninger på f.eks. brændstof, bilvask, dæk og forsikringsordninger.

Billån

Vejen til egen vognmandsforretning starter i Dantaxi.

Cabital Finans er et Dantaxi-ejet bilfinansieringsselskab med et indgående kendskab til taxibranchen. Cabital Finans tilbyder vores vognmænd billån på markedets bedste vilkår.

Den mest dækkende app i landet

Dantaxi-appen sikrer et massivt kundegrundlag for vognmanden og kan – som den eneste taxa-app – benyttes i Danmarks fire største byer og hovedparten af landets kommuner.

Selskabets første app blev lanceret i København helt tilbage i foråret 2011. Siden er stadig flere byer og områder kommet til, og nye features blevet implementeret. I 2019 fik brugerne mulighed for at bestille en el-bil som deres foretrukne taxi i udvalgte områder.

Næste skridt.

– lad os give dig en introduktion

Vil du høre mere om mulighederne som vognmand i Dantaxi?

Kontakt os allerede i dag – så sætter vi hurtigst muligt et intromøde op med en af vores regionschefer.

Tryk her og bestil et intromøde