fbpx

Bestil din taxa med vores app

Bestil din taxa med vores app

Nemt og hurtigt med en taxa app

app-store-logo

icon-google-play

Forestil dig, at du altid har 2000 taxaer i lommen, som holder klar til at fragte dig lige derhen, hvor du har brug for. Det lyder måske som et drømmescenarie, men med vores nye taxa app er det faktisk virkelighed.

Hvad er en taxa app?

Med vores nye app har du altid en taxa i lommen, lige når du har brug for det. Gennem app’en har du nemlig direkte adgang til dit lokale taxaselskab på alle tider af døgnet, så du både nemt og hurtigt kan booke din næste tur.

Det får du, når du bruger din taxa app

I app’en kan du på forhånd se turens pris, og du kan også blive oplyst om ventetider, så du kan danne dig et præcist overblik over, hvornår du er fremme ved din endelige destination. Du kan selvfølgelig også bestille en taxa direkte i vores app, og i samme ombæring vælge om du ønsker fastpris eller taximeter.

En forbedret oplevelse

Når du har downloadet vores taxa app, kan du følge chaufførens rute på vej mod dig. Det giver dig en tryghed at vide, at vognen er på vej, og hvornår du kan forvente at blive hentet. Det er også muligt for dig at tage kontakt direkte til vores chauffør, hvis du har behov for det.

I taxa app har du desuden mulighed for at se din bestillingshistorik, og når din tur er afsluttet, kan du få sendt kvitteringen direkte til din mail.

Betal for din tur direkte i taxa app

Vi har udviklet en app til taxa for at give dig en bedre brugeroplevelse og for at gøre det nemt for dig at tage en taxa. Det gælder også betalingen, hvor du kan gemme dit kreditkort direkte i app’en, så du hurtigt kan betale, når du er på farten.

Det er også muligt for dig at betale gennem en virksomhedskonto, lige du selvfølgelig også stadig kan betale på ”gammeldags maner” – kontant i taxaen.

Brug app’en i hele landet - Ikke kun i de store byer

Ofte oplever man, at nye tiltag kun er en luksus, man får i de store byer. Sådan er det ikke med vores app. Her har vi skabt en landsdækkende service, hvor alle uanset bopæl kan benytte sig af tilbuddet. Du behøver derfor ikke at bo i Aalborg, Aarhus eller København for at få glæde af taxa app. Tværtimod. Her er en ny app, som kan lette hverdagen for alle

Hjælp os med at blive bedre - Bedøm din tur

Når du stiger ud af taxaen efter en afsluttet tur, kan du bedømme rejsen i app’en. Det er vigtigt for os, at du har chancen for at give din mening til kende. Det gør det nemlig muligt for vores chauffører at gøre køreoplevelsen helt perfekt hver gang, du sætter dig ind i en af vores taxaer.

Download den bedste taxa app i dag

Hvad enten du kører i taxa på ugentlig basis eller blot sætter dig til rette på passagersædet en gang om året, er vores app til glæde for dig. Du kan downloade den bedste taxa app på alle enheder og være godt kørende inden for få minutter.

Business Priority

Har du en Business Priority aftale med os? Så kan du få alle dine fordele, direkte i app’en! Kontakt os for yderligere info, på erhverv@dantaxi.dk.

app-store-logo

icon-google-play

Dantaxi Taxa-app
Taxa-app2
Taxa-app