Tag en stor taxa

Når I er mange personer, der ønsker at køre mod samme destination på samme tid, er det oplagt at vælge en stor taxa. Det giver jer mulighed for, at I kan følges under transporten og ikke behøver at dele jer i mindre grupper. Her på siden kan du læse mere om vores store taxaer.

Hvor mange kan man være i en stor taxa?

En stor taxa er et oplagt valg, når mange personer ønsker at køre sammen. Til forskel fra en almindelig taxa, som maksimalt kan medtage 4 personer, har en stor taxa flere pladser. Der kan nemlig sidde op til 8 personer i en stor taxa.

I behøver dog ikke at være 8 personer hver gang, I kører med vores store taxaer. En stor taxa kan nemlig bestilles, så snart I er 5 personer, og derfor ikke kan køre med en almindelig vogn.

Vi er flere end 8 per-soner – hvad gør vi?

Er I flere end 8 personer, er det ikke muligt for os at tilbyde jer en stor taxa, hvor I alle kan være i. Kørsel med 9 personer eller derover foregår i enten bus eller minibus, og kan derfor ikke kategoriseres som kørsel med taxa.

Bestil en stor taxa og kom godt frem sammen

Bestilling af stor taxa kan gøres ved, at tage kontakt til os på
48 48 48 48. Vores søde, imødekommende personale besvarer altid dine opkald, når du ringer til os.

Du kan også bestille en stor taxa igennem vores app. Hent den her.

Bestil din vogn
i god tid

Vi oplever en stigende interesse for kørsel med stor taxa, så vi anbefaler, at du bestiller din tur i god tid. I dagtimerne kan vores store vogne være optaget.

Derfor bør du foretage din bestilling af stor taxa så snart, du ved, at du får brug for den. På den måde undgår du ventetider.

Vi kører i
hele landet

Vi tilbyder kørsel med store vogne i de fleste byer, så det er ikke kun i København eller Aarhus, at stor taxa er en mulighed. Antallet af vogne kan dog variere, og vi vil derfor anbefale, at du altid forudbestiller en stor vogn, så den er klar, når du har brug for det.

Du kan læse mere om bestillinger herover.

Prisen på en stor taxa

Prisen på en stor taxa er højere end prisen på en almindelig. Hvad din tur koster afhænger af, hvilken tid på dagen og ugen du vælger at rejse. Der pålægges nemlig et rejsetillæg i weekender og på helligdage, ligesom det også koster ekstra at køre med stor taxa om natten. Du kan læse mere om priserne på store taxaer her.

Samme gode service

Du vil opleve den samme gode service, når du kører med stor taxa, som når du kører med en almindelig vogn. Vores dygtige chauffører er altid klar til at give dig en behagelig tur, så du trygt kan nå frem til din destination.

Vi ser frem til at modtage din bestilling på en stor taxa.