Tag en party taxa til din næste fest

Hold festen i gang, når I skal videre i byen med en af vores mange partytaxier.
Når I er mange personer, der gerne vil køre sammen i byen, er det oplagt at vælge en party taxa. Det giver jer mulighed for, at I kan følges under transporten og holde festen kørende sammen. Her på siden kan du læse mere om vores party taxaer.

Hvorfor skal I vælge en party taxa?

En party taxa er det oplagte valg, når I gerne vil holde festen kørende, når I skal videre i byen. En af fordelene ved en party taxa er, at I man være op til 8 personer i en party taxa, men en anden fordel er også, at man gerne må feste i taxaen. Så skru op for musikken og nyd turen med os.

I behøver dog ikke at være 8 personer hver gang, I kører med vores store taxaer. En stor taxa kan nemlig bestilles, så snart I er 5 personer, og derfor ikke kan køre med en almindelig vogn.

Hvad er en party taxa?

En party taxa er en stor vogn med partylys og musikanlæg. Derfor kan I fortsætte festen, hvis I vælger en af vores mange party taxaer.

I vælger selv musikken og hvor meget fest I ønsker. Det er helt op til jer.

Bestil en party taxa og kom godt frem sammen

Bestilling af party taxa kan gøres ved, at tage kontakt til os på
48 48 48 48. Du oplyser blot at du ønsker at bestille en stor party taxa, så finder vores imødekommende personale ud af, om der er en ledig party taxa i dit område.

Du kan også bestille en party taxa igennem vores app. Hent den her.

Bestil din vogn
i god tid

Vi oplever en stigende interesse for kørsel med party taxa, så vi anbefaler, at du bestiller din tur i god tid. I weekender- og aftentimerne kan vores party vogne være optaget.

Derfor bør du foretage din bestilling af party taxa så snart, du ved, at du får brug for den. På den måde undgår du ventetider.

Vi kører i
hele landet

Vi tilbyder kørsel med party vogne i de fleste byer, så det er ikke kun i København eller Aarhus, at party taxa er en mulighed. Antallet af vogne kan dog variere, og vi vil derfor anbefale, at du altid forudbestiller en party vogn, så den er klar, når du har brug for det.

Du kan læse mere om bestillinger herover.

Prisen på en party taxa

Gebyret for at bestille en party taxa er kr. 150,00. Derudover storvogns-takst.  Hvad din tur koster afhænger af, hvilken tid på dagen og ugen du vælger at rejse. Der pålægges nemlig et rejsetillæg i weekender og på helligdage, ligesom det også koster ekstra at køre med party taxa om natten. Du kan læse mere om priserne på store taxaer her.

Samme gode service

Du vil opleve den samme gode service, når du kører med party taxa, som når du kører med en almindelig vogn. Vores dygtige chauffører er altid klar til at give dig en behagelig tur, så du trygt kan nå frem til din destination.

Vi ser frem til at modtage din bestilling på din næste party taxa.