Dantaxi for erhverv

Vi lægger nok mere i taxi end de fleste, men for os ligger der mere i en taxitur end bare transport fra punkt A til punkt B. Alt lige fra bestilling over kørsel til betaling skal ske efter de højeste krav til service, kvalitet og tryghed. Vi ønsker at give dig som kunde den bedste oplevelse. Det er nemlig det,
vi forbinder med ordentlig taxi!

Kontakt os omkring en erhvervsaftale

Mike Petersen

Salgschef

Derfor skal I vælge
Dantaxi

Over 4.000 virksomheder benytter sig af Dantaxi på tværs af landet, og vi sætter en ære i at levere høj service uanset størrelsen på virksomheden. Behovet for taxikørsel er forskelligt for virksomhederne, og derfor tilpasser vi også firmaaftalerne herefter.

Det er individuelt hvad der har betydning for jer, men vi kan altid finde en løsning, som opfylder din virksomheds behov. Ved at indgå en kundeaftale kan vores salgsteam skræddersy et setup, der passer lige til dig og din virksomhed.

Som Danmarks største taxiselskab løfter vi i samlet flok for at gøre vores yderste for at give dig oplevelsen af ordentlig taxi og sætter en ære i at holde, hvad vi lover.

Kontakt vores salgsafdeling

Hvor som helst, når som helst

Du kan stadig pifte efter os på gaden, og vi stopper også, når du vinker.
Men derudover er der masser af smarte måder du kan bestille en Dantaxi på!

App på mobilen

Vores Dantaxi-app kan hentes i Apples App Store eller i Google Play. Her kan du blandt andet prioritere en el-taxa, betale via din mobil, få en fast pris på taxaturen, følge vognen via GPS-sporet, sende kvittering via mail samt integrere virksomhedsaftale og fordele.

Internetbooking

Internetbooking giver et hurtigt overblik i din virksomheds travle hverdag og følgende fordele: Ingen ventetid i telefonen, tre klik og taxien er bestilt, få estimeret ventetid og følge vognen, integreret kontoafregning for erhvervskunder, løbende status for vognen og mulighed for selv at redigere i bestillingerne.

Autobooking

Ved oprettelse af autobooking ringer du til 45 88 45 00 og indtaster en personlig kode, så du slipper for ventetid i telefonen. Du får også mulighed for individuel opsætning.

Ring på 48 48 48 48 – eller dit VIP-nummer

Vores kundecenter yder altid service for dig med et smil, og vi har naturligvis en døgnbemandet centrel. Ved indgåelse af en virksomhedsaftale er der mulighed for at få et VIP-nummer, som springer eventuel ventekø over.

Med en erhvervsaftale hos Dantaxi opnår dine medarbejdere også fordele i deres fritid

Indgår din virksomhed en erhvervsaftale hos Dantaxi, er det ikke kun virksomheden, der har nytte af aftalen.

Dine medarbejdere beholder de samme fordele, når de skal bruge en taxi i deres fritid og bestillingen sker med Dantaxis app.

Find ud af hvad vi kan tilbyde jeres firma

Tag ikke vores ord
for gode varer

Det er jo nemt at rose sig selv, så hør derfor også, hvad nogle af vores kunder siger. Det er nemlig din mening som kunde, der betyder noget.

Perfekt løsning for os

“Samarbejdet fungerer upåklageligt, og vi har aldrig oplevet problemer Det er nu blevet endnu lettere uden de gamle boner Afregningen og konteringen er blevet rigtig nem, og der er kun positive tilbagemeldinger fra brugerne. Vi har et godt samarbejde, og der leveres en rigtig god service -med nogle gode chauffører.”

Kirsten Pedersen, Ekspeditionssekretær
Topdanmark

Se case-video fra Topdanmark

Vi er glade for samarbejdet

“I og med at vi vil være et bedre hotel for verdenen, og når en af vores værdier er conscious luxury, så var det naturligt at lede efter et taxaselskab hvor netop grøn omstilling er i fokus.”

Jakob Gjærum, Front of House Manager
Villa Copenhagen

Se case-video fra Villa Copenhagen

Præcis som vi ønsker det

“Vi er rigtig godt tilfredse med 4×48. Det vigtigste er, at taxa-chaufførerne er servicemindede og behandler vores gæster pænt og høfligt. Derudover er vognene rene, og chaufførerne har
“uniform” på. Online-bestilling virker rigtig godt for os, og så er 4×48 miljøbevidste, hvilket Scandic satser meget på.”

Jeroen Bisschop, Frontoffice & Conference Manager
Scandic

Vi er glade for samarbejdet

“Jeres medarbejdere er søde og hjælpsomme, og det hele kører på skinner. Det er en god ordning, at chaufførerne kommer
ind og melder, når de er her.”

Kirsten Pedersen, Ekspeditionssekretær
Topdanmark

I den grønne førertrøje

Sparet CO² i 2022

0 0

El
taxier

0 0

Antal km
kørt på el

0 0

Ton sparet
CO²

Vi kører dieseltaxien i garagen og har fuld fart på grøn omstilling. Vores vision er at være emissionsfri allerede i 2025. Vi har en af landets største flåder af el-taxier, og der kommer nye til hver uge.

Grøn omstilling er ikke kun ord men handling. Vi har etableret Nordens største ladehub til vores taxier, så de altid er klar til at give dig et lift – og så giver det bedre plads på de offentlige ladestandere til de private elbiler.

Læs mere om vores grønne vision

Nem bestilling med flere muligheder

Med Dantaxi-appen i lommen har du altid nem og hurtig adgang til bestilling af din taxi. Nyd godt af alle fordele fra erhvervsaftalen – også når du kører privat. Det er nemlig nemt at skifte mellem dit firmakort og det private.

Appen gør det også nemt at skille arbejdsturene fra de private – og kvitteringen lander helt automatisk i den rette indbakke.

Når du bestiller taxaen kan du frit vælge om turen skal være erhverv eller privat og kvitteringen bliver derefter sendt til den korrekte mail, så du nemt kan holde styr på dem.

Med appen kan du bl.a.

 • Springe telefonkøen over
 • Få en fast pris på forhånd
 • Følge din taxi på skærmen
 • Bestille elbil eller storvogn
 • Rate din chauffør med 1-5 stjerner efter turen

Digitale kvitteringer

Helt automatisk i din indbakke

Dantaxi-appen gør det nemt at skille arbejdsturene fra de private – og kvitteringen lander helt automatisk i den rette indbakke.

Når du vælger erhverv ved din bestilling, sørger vi for, at kvitteringen sendes til din arbejdsmail. Herefter kan den nemt sendes videre til fx bogholderiet.

Hvis du indtaster din private mail i appen, sender vi selvfølgelig kvitteringerne fra dine private ture til din indbakke i stedet.

Betal som det passer dig

Du kan stadig pifte efter os på gaden, og vi stopper også, når du vinker.
Men derudover er der masser af smarte måder du kan bestille en Dantaxi på!

App på mobilen

Bliv oprettet som erhvervskunde og få adgang til betaling via din smartphone. Uanset om det er en personlig eller en fælles konto, kan du bruge din telefon til at betale med. Når du først er oprettet som erhvervskunde, logger du på første gang, og så er du klar, når du har aktiveret din kode.

Taxibon

Taxibon er et lille kort, der fungerer som et engangsbetalingsmiddel. Taxibonen kan blandt andet bruges til mindre projekter og lignende. Vores taxiboner bruges i hele Danmark, og du vil stadig kun modtage én faktura.

Onlinekonto

Onlinekonto bruges i forbindelse med internetbooking og autobooking. Onlinekontoen kan du også bruge som en personlig konto, du skal oplyse ved bestilling hos Dantaxi. Du kan tilføje reference- og/eller projektnummer til bestillingen, som så automatisk fremgår af fakturaen.

Dantaxi-firmakort

Dantaxi-firmakortet kan bruges i hele landet, og du modtager stadig kun en faktura. Du kan gøre kortet personligt eller bruge et kort pr. afdeling.

Fra luften til taxa

Som det eneste taxiselskab dækker Dantaxi Danmarks seks største Lufthavne. Brug det telefonnummer eller den taxaapp du kender, uanset om du lander eller skal køres til:

 • Kastrup Lufthavn
 • Billund Lufthavn
 • Aalborg Lufthavn
 • Aarhus lufthavn
 • Bornholms Lufthavn
 • Karup/Midtjyllands Lufthavn

Det er også fra Dantaxi, du skal bestille din taxa, hvis din rejse går til/fra Sønderborg Lufthavn eller
Roskilde Lufthavn.