Bestillingsmuligheder

Bestilling

APP TIL SMARTPHONE

Vores Dantaxi app kan hentes i Apples App Store eller i Googles Play Butik, hvor du blandt andet kan betale via din mobil, følge vognen via GPS sporet, sende kvittering via mail samt integrere virksomhedsaftale og fordele. I Region Hovedstaden kan du med app’en bestille en el-taxi.

INTERNET BOOKING

Internet booking giver receptionister og andre et hurtigt overblik og følgende fordele: Ingen ventetid i telefonen, tre klik og taxien er bestilt, integreret kontoafregning for erhvervskunder, løbende status for vognen og mulighed for selv at redigere i bestillingerne.

AUTOBOOKING

Ved oprettelse af autobooking ringer du på tlf. 4583 4500 og indtaster en personlig kode, så du slipper for ventetid i telefonen. Du får mulighed for individuel opsætning, og du kan også betale via autobooking.

RING 4X48

Vores kundecenter yder altid en god service for dig med et smil. Vi har over 6000 daglige opkald! Der kan bestilles storvogne, der er mulighed for at få et VIP-nummer ved indgåelse af en virksomhedsaftale og vi har naturligvis en døgnbemandet central.