fbpx

Dantaxi - bestil taxa på 48 48 48 48 eller hent taxa-app

Taxa – Randers

Leder du efter en måde at komme fra A til B i Randers og omegn?
Så skal du bestille en af vores mange taxaer i Randers.
Hvis du bestiller en taxa i Randers, kan du trygt lade bilen stå og overlade det til en af vores erfarne chauffører at få dig frem til din destination.
Du vil blive samlet op af en rar og behagelig taxachauffør, der henter og bringer dig, hvor end du lyster.

Bestil din taxa i Randers via app

Med Dantaxis nye taxa app kan du lynhurtigt bestille en taxa i Randers. I vores app har du nemlig altid en taxa eller ti ved hånden og kan hurtigt komme i direkte kontakt med vores mange taxaer enhver tid på døgnet.

Uanset om du skal bestille en stor taxa eller det er en af vores små vogne, du har brug for.

Det er nemt, bekvemt og tager ingen tid.

Når du bestiller en tur til eller fra Randers i taxa via vores app, kan du selv vælge, om du vil betale taxameter-prisen eller den faste pris, som du kan se i appen.

Med appen slipper du for skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser.

Du kan på forhånd se, hvad turen kommer til at koste. Derudover kan du danne dig et overblik over, hvor lang ventetid der er, når du bestiller en taxa i Randers.

Så kan du planlægge din tur i taxa bedst muligt.

Følg taxaens rute via din app

I vores app kan du også følge din chaufførs rute på vej til dig.

Det gør, at du kan holde øje med, hvornår din chauffør er på vej. Så er du forberedt og kan tage sko og jakke på, så du står klar, når chaufføren ruller frem til dit dørtrin.

Har du brug for det, kan du endda kontakte den chauffør, der er på vej for at hente dig i sin taxa.

Betal for din tur direkte i appen

Hvis du har lyst, kan du gemme dit kreditkort direkte inde i vores app, så du kan betale på farten.

Du kan også betale gennem en virksomhedskonto, ligesom det stadig er muligt at betale på helt almindelig vis med kontant eller kort i taxaen.

Når du er blevet sat af ved din destination, kan du få sendt en kvittering direkte til din e-mail.

Desuden kan du se din historik inde i appen, så du kan holde øje med dit taxaforbrug i Randers.

Taxa i Randers: En behagelig oplevelse med en erfaren chauffør

Vi sender kun vores bedste chauffører ud for at give dig den bedst mulige service, når du har brug for en taxa i Randers.

Du kan derfor være tryg ved, at vores chauffører er veluddannede, servicemindede og gør deres bedste for, at du får en god oplevelse.

Alle vores vogne har kameraer, som både er for din, men også for vores chaufførers sikkerhed. Vores kvalitetskoncept sikrer det højeste serviceniveau på tværs af alle vores taxaer i Randers.

Har du brugt appen i forbindelse med din taxatur i Randers, kan du bedømme din rejse i appen.

Her kan du tilkendegive, hvad du synes om serviceniveauet og den enkelte chauffør. Det hjælper ikke kun os, men også vores chauffører med at hæve serviceniveauet, så vi hver dag forbedrer vores service.

Kom sikkert frem – bestil taxa i Randers

Du kan trygt bestille taxa i Randers hos os. Enten direkte via vores telefonnummer eller ved hjælp af vores app.

Direkte nummer til vognbestilling

48 48 48 48

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar (FAQ/OSS)

Du bestiller en TAXA i Randers ved at ringe på tlf. 48 48 48 48 – eller bestille via vores app.

Du kan bestille en taxa i Randers ved at ringe til Dantaxi på tlf. 48 48 48 48.

Du kan også bestille taxa med taxa app.
Du finder taxa app’en, der hvor du normalt henter dine apps, eller du kan benytte nedenstående direkte links.

Google Play

App Store

Hvis du skal bruge en taxa i Randers, kan du bestille den med vores taxa app.
Du finder taxa app’en, der hvor du normalt henter dine apps, eller du kan benytte nedenstående direkte links.

Google Play

App Store

Prisen på taxikørsel for Dantaxis vogne i Randers er:

Alm. vogn – fire passagerer
På hverdagskørsel fra kl. 06 til kl. 18 opkræver Dantaxi en starttakst på 39 kr., en kilometertakst på 10 kr., og en tidstakst på 6,67 kr/pr. minut.

På kørsel aften og nat (fra kl. 18 indtil kl. 06) samt i weekender/ helligdage fra fredag kl. 18 indtil mandag kl. 06 vil starttaksten være 49kr., kilometertaksten 11 kr. og tidstaksten 7,50 kr. pr. minut.

Taxa Takster Vejle

Taxa Takster Randers

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi.
Du kan bestille en stor vogn ved at ringe til 48 48 48 48 eller benytte vores app.

Du kan bestille en stor taxa ved at benytte vores Dantaxi taxa-app. Eller du kan bestille den ved at ringe til vores kundecenter på 48 48 48 48.

Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi. Læs mere her.

Det nemmest er at benytte vores kontaktformular. Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48.

Hvis du glemmer noget i en Dantaxi anbefaler vi, at du benytter nedenstående kontaktformularer.
Du kan også kontakte vores kundecenter på 48 48 48 48.

Telefonisk kontakt, vedr. glemte effekter, bør ske senest 24 timer efter, at du har kørt i taxi’en.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Idet at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med samt hvilke dyr det drejer sig om. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Se også: Sikkerhed – Hvilke regler gælder for små børn i taxaen?

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med. Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.  Børn på 3 år og derover skal anvende taxiens almindelige sikkerhedsseler uanset om de passer perfekt til barnet eller ej. 
Når du kører med Dantaxi er du dog velkommen til at tage din egen autostol/selepude  med, når du skal ud at køre med familiens yngste. Chaufføren er altid villig til at montere den – uden beregning.
Denne service koster ikke ekstra. Ring til vores kundecenter og hør nærmere.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Du kan altid bestille returkørsel. I mange byer/områder har du mulighed for at aftale afhentningen direkte med chaufføren.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Chaufførerne har pligt til at tage en førerhund med. Nogle chauffører er dog fritaget for at køre med førerhund pga. allergi. Derfor anbefaler vi, at du ved bestillingen oplyser, hvis du medbringer førerhund.


Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Se flere spørgsmål og svar på vores oftest stillede spørgsmål-side

Priser

Takster Taxa i Randers

Hent vores takser klik her.

 

Taxa i Randers

  • Leder du efter en måde at komme fra A til B i Randers og omegn?
  • Så skal du bestille en af vores mange taxaer i Randers.Hvis du bestiller en taxa i Randers, kan du trygt lade bilen stå og overlade det til en af vores erfarne chauffører at få dig frem til din destination.
  • Du vil blive samlet op af en rar og behagelig taxachauffør, der henter og bringer dig, hvor end du lyster.

KONTAKT OS

Dantaxi
Indkildevej 6 F
9210 Aalborg SØ

Tlf. 96 34 11 00 (Administration – ikke vognbestilling).
Tlf. 48 48 48 48 (vognbestilling)

Mail til Dantaxi Randers

Brug vores kontaktformular når du vil skrive til os.

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE