Taxa i  Terndrup/Rebild tlf. 48 48 48 48 eller hent app

Dantaxi – bestil taxa på 48 48 48 48 eller hent taxa-app

Telefonnummer til taxa i Terndrup/Rebild er: 48 48 48 48.

 Vi kører i hele Rebild Kommune: Støvring, Skørping, Terndrup, Suldrup, Nørager, Øster Hornum & Haverslev.

Hent vores Terndrup/Rebild taxa-app på App Store eller Google Play og bestil din næste taxa i Terndrup/Rebild  til fast lav pris. Få et hurtig overslag på taxa prisen i Terndrup/Rebild – prøv vores lynhurtige pris beregner.

 

Har du brug for et lift med en taxa i Terndrup/Rebild? Brug Dantaxi i Terndrup/Rebild , når du skal fra det ene sted til det andet. Når du bestiller en taxa i Terndrup/Rebild via os, sender vi en af vores erfarne chauffører ud for at hente og bringe dig derhen, hvor du skal.

Taxa i Støvring – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Skørping – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Terndrup – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Suldrup – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Nørager – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Øster Hornum – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Haverslev – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Bestil en taxa i Terndrup/Rebild med vores app

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at bestille en taxa i Terndrup/Rebild, når du har brug for det. Derfor kan du via Dantaxis app bestille en taxa i Terndrup/Rebild. Direkte links til Dantaxis Terndrup/Rebild taxa-app: App StoreGoogle Play

Når du har brug for en taxa i Terndrup/Rebild, har du altid et stort udbud af taxaer i din app, så du har altid en taxa lige ved hånden. I appen kan du både bestille store og små taxaer i Terndrup/Rebild.

Læs mere om appens fordele

Følg din chauffør undervejs

Imens du venter på din taxa, kan du følge din chaufførs rute i appen. Så kan du sikre, håret bliver sat, som det skal, og at skoene passer til tøjet, inden din chauffør når frem.

Du slipper for at vente ude i kulden, og du kan hoppe direkte ind i din taxa uden irriterende ventetid.

Ingen skjulte gebyrer eller uforudsete udgifter med taxa priser i Terndrup/Rebild

Når du bruger vores app, kan du være sikker på, at der ikke er skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser, når du skal betale for din taxa.

I vores app kan du se, hvad prisen for din taxa kommer til at være, hvis du har indtastet den rigtige rute.

Når du bestiller en taxa i Terndrup/Rebild, kan du selv vælge, om du vil betale den pris, du kan se i appen, eller om du foretrækker taxameter.

Når du skal betale, kan du enten betale via appen, hvis du har indtastet dit kreditkort, eller du kan betale på den gammeldags måde med kontanter og kort direkte i taxaen.

Hvis du vil have en kvittering, får du den tilsendt direkte til din e-mail, så du altid kan holde styr på dine udgifter til taxa.

I appen kan du desuden tjekke din historik for bestilling af taxaer, så du kan holde øje med, hvor tit du bruger en taxa i Terndrup/Rebild samt alle andre danske byer.

Vil du undersøge, hvad en taxa koster inden du kører, så prøv vores populære prisberegner.

Læn dig tilbage, og nyd turen med en erfaren chauffør bag rattet

Vi gør altid vores bedste for, at du får den bedste oplevelse i vores forskellige taxaer i Terndrup/Rebild. Derfor vil du også kun opleve chauffører, der er stedkendte, veluddannede og behagelige.

I alle vores taxaer er der, for både din og chaufførens skyld, installeret overvågningskameraer. Vi forsøger hele tiden at forbedre os, så du kan få en behagelig tur.

Bruger du vores app, kan du desuden bedømme din rejse, efter turen er afsluttet. På den måde hjælper du os med at blive bedre, så vi fortsat kan yde en god service.Du kan altid føle dig tryg ved at bestille en taxa i Terndrup/Rebild via Dantaxi. Vores samarbejde på tværs af landet gør, at vi altid har en taxa klar lige i nærheden af dig.

Bestil en taxa i Terndrup/Rebild på almindelig vis over telefonen, eller benyt dig af vores app. Vores chauffører holder altid klar til at samle dig op.

Direkte nummer til vognbestilling
i Terndrup/Rebild.

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt
og hurtigt din taxa eller.

Bestil din taxa online

Spørgsmål og svar (FAQ/OSS)

Taxa i Terndrup/Rebild med Dantaxi.

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Se også: Sikkerhed – Hvilke regler gælder for små børn i taxaen?

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med. Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Du kan altid bestille returkørsel. I mange byer/områder har du mulighed for at aftale afhentningen direkte med chaufføren.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Chaufførerne har pligt til at tage en førerhund med. Nogle chauffører er dog fritaget for at køre med førerhund pga. allergi. Derfor anbefaler vi, at du ved bestillingen oplyser, hvis du medbringer førerhund.

Besøg  vores Facebook-gruppe: Job som taxichauffør i Dantaxi .
Her er der nye chauffør-job hver dag.  

 

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Se flere spørgsmål og svar på vores oftest stillede spørgsmål-side

Priser

Det koster en taxa i Terndrup/Rebild.

Dagstakst.

Fra kl. 06.00 – 18.00
Mandag – fredag

Start

49kr. Starttakst kr. /
pr. tur

Kilometer

12,30kr. Pris pr.
kilometer

Tidstakst

6,67kr. Pris pr.
minut

Aften- og nattakst.

Kørsel aften og nat fra kl. 18.00 indtil kl. 06.00 samt i weekender fra
fredag kl. 18.00 indtil mandag kl. 06.00 samt på helligdage

Start

59kr. Starttakst kr. /
pr. tur

Kilometer

13,74kr. Pris pr.
kilometer

Tidstakst

7,50kr. Pris pr.
minut

Gældende for 4 passagerer
Overstående er Dantaxi’s standardtakster gældende for Jylland, Fyn samt Bornholm.

For cykler og bagage, der anbringes uden på vognen, betales 25 kr. pr. stk. For op og nedbæring af bagage eller anden særlig assistance på slutadressen betales 25 kr. hvis taxametret ikke er i funktion.

For øvrige priser og priser for store vogne se her.

Taxi i Terndrup/Rebild.

Dantaxi er taxa i Terndrup/Rebild.

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at bestille en taxa i Terndrup/Rebild, når du har brug for det. Derfor kan du via Dantaxis app bestille en taxa i Terndrup/Rebild.

Når du har brug for en taxa i Terndrup/Rebild, har du altid et stort udbud af taxaer i din app, så du har altid en taxa lige ved hånden. I appen kan du både bestille store og små taxaer i Terndrup/Rebild.

Kontakt os.

Dantaxi
Indkildevej 6 F
9210 Aalborg SØ

Tlf. 96 34 11 00 (Administration – ikke vognbestilling).
Tlf. 48 48 48 48 (vognbestilling)

Mail til Dantaxi Terndrup/Rebild
Brug vores kontaktformular når du vil skrive til os

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa eller Bestil din taxa online