Festen er kun lige begyndt

Hold festen i kørende, når I skal videre i byen med en af vores mange partytaxier.
Når I er mange personer, der gerne vil køre sammen i byen, er det oplagt at vælge en party taxa. Det giver jer mulighed for, at I kan følges under transporten og holde festen kørende sammen.

Hvorfor skal I vælge en partytaxa?

En partytaxa er det oplagte valg, når I gerne vil holde festen kørende, når I skal videre i byen. En af fordelene ved en partytaxa er, at I man være op til otte personer i en partytaxa, men en anden fordel er også, at man gerne må feste i taxaen. Så skru op for musikken og nyd turen med os.

I vores partytaxa kan I vælge at være op til otte passagerer. Den kan bestilles hos Dantaxi via selskabets app eller på telefonnummer 48 48 48 48. I weekenderne, især i de mest travle tidsrum, anbefales det at forudbestille i god tid.

Hvad er en party taxa?

En party taxa er en vogn med partylys og musikanlæg. Derfor kan I fortsætte festen, hvis I vælger en af vores mange party taxaer. Vores partytaxier kan være både almindelige og storvogne, som vælges i appen alt efter hvor mange personer I er.

I vælger selv musikken og hvor meget fest I ønsker. Det er helt op til jer.

Hold festen kørende – bestil en partytaxa

Bestilling af partytaxa kan også gøres ved, at tage kontakt til os på
48 48 48 48. Du oplyser blot at du ønsker at bestille en party taxa, så finder vores imødekommende personale ud af, om der er en ledig partytaxa i dit område.

Du kan også bestille en party taxa igennem vores app. Hent den her.
Husk at angive antal personer.

Bestil din vogn i god tid

Vi oplever en stigende interesse for kørsel med party taxa, så vi anbefaler, at du bestiller din tur i god tid. I weekender- og aftentimerne kan vores party vogne være optaget. Derfor bør du foretage din bestilling af party taxa så snart, du ved, at du får brug for den. På den måde undgår du ventetider.

Vi kører i hele landet

Dantaxi tilbyder kørsel med partytaxaer i de fleste byer, så det er ikke kun i København eller Aarhus, at partytaxa er en mulighed. Antallet af vogne kan dog variere, og vi vil derfor anbefale, at du altid forudbestiller en partytaxa, så den er klar, når du har brug for det.

Du kan læse mere om bestillinger herover.

Partytaxa i medierne

Dantaxi er et af de førende taxaselskaber indenfor partytaxaer, og det har fanget mediernes opmærksomhed landet over.
I nyhedsudsendelser, aviser og på web har vores partytaxaer været genstand for interesse fra en del forskellige medier.
Du kan kan læse et par af omtalerne om Dantaxis partytaxa’er via nedenstående links:

TV Midtvest: Festen begynder i taxaen
KøbenhavnLiv: Flere og flere unge betaler ekstra for at køre med party-taxa
EkstraPosten: Stor efterspørgsel: Partytaxaer hitter i Silkeborg
Kolding Nyheder: Partytaxaer nu også i Kolding
Midtjyllands Avis: Stor efterspørgsel: Derfor hitter partytaxaer i Silkeborg

Prisen på en partytaxa

Gebyret for at bestille en party taxa er kr. 150,00. Derudover storvogns-takst.  Hvad din tur koster afhænger af, hvilken tid på dagen og ugen du vælger at rejse. Der pålægges nemlig et rejsetillæg i weekender og på helligdage, ligesom det også koster ekstra at køre med partytaxa om natten. Du kan læse mere om priserne på store taxaer her.

Samme gode service

Du vil opleve den samme gode service, når du kører med partytaxa, som når du kører med en almindelig vogn. Vores dygtige chauffører er altid klar til at give dig en behagelig tur, så du trygt kan nå frem til din destination.

Vi ser frem til at modtage din bestilling på din næste partytaxa.

Fotosensitivitet

Vær opmærksom på, at et lille antal personer kan opleve et anfald som følge af lysfølsomhed, hvis de udsættes for det blinkende lys i en partytaxa. Bed chaufføren om straks at slukke for partytaxa-lyset, hvis du oplever symptomer. Anfaldene kan omfatte symptomer som f.eks. svimmelhed, desorientering, forvirring, eller kramper. Holde øje med dine medpassagerer, om de udviser tegn på symptomer.