TAXA JUL NYTÅR – pris bestilling

  • Læs om taxa til juleaften
  • Læs om taxa til 1. og 2. juledag
  • Læs om taxa til nytårsaften

Klik her og læs om taxa til julefrokosten

 

Taxa jul og nytår

December er en travl tid også for vores taxachauffører, som er klar til at køre dig til årets mange julefrokoster og nytårsfester, så du kan lade bilen stå derhjemme. Vi fragter dig både frem og tilbage, så du slipper for at holde øje med bustider eller gå gennem gaderne i det kolde vejr.

Bestil din tur i god tid

Netop fordi december er en travl måned, anbefaler vi, at du bestiller din taxa i god tid. Hvert år oplever vi nemlig, hvordan flere og flere ønsker at benytte sig af den frihed, som taxaen tilbyder. Derfor kan der i højtiderne forekomme lang ventetid på at få en taxi. Du skal også påberegne telefonkø, når du ringer til os for at bestille din tur.

Undgå ventetiden – tag en taxa

Vil du undgå køerne og de lange ventetider, kan du på forhånd lave en bestilling af din taxa til nytårsaften og jul. På den måde sikrer du, at din taxa holder klar til dig til tiden.

HVAD KOSTER EN TAXA JULEAFTEN OG NYTÅRSAFTEN

Nedenstående priser gælder fra den 24. dec 2023  kl. 15 – 25. dec 2023 kl. 7 samt den 31. dec 2023. kl. 15 – 1. jan. 2024 kl. 07:

Region Sjælland og Region Hovedstaden (uden Bornholm), alm. vogne (1-4 passagerer)
Starttakst: 54 kr.
Kilometertakst: 16,21 kr. (pr. km)
Tidstakst: 8,25 kr. (pr. minut)

Region Sjælland og Region Hovedstaden (uden Bornholm), store vogne (5-8 passagerer)
Starttakst: 87 kr.
Kilometertakst: 25,30 kr. (pr. km)
Tidstakst: 8,25 kr. (pr. minut)

Jylland, Fyn og Bornholm, alm. vogne (1-4 passagerer)
Starttakst: 65 kr.
Kilometertakst: 15,11 kr. (pr. km)
Tidstakst: 8,25 kr. (pr. minut)

Jylland, Fyn og Bornholm, store vogne (5-8 passagerer)
Starttakst: 87 kr.
Kilometertakst: 21,18 kr. (pr. km)
Tidstakst: 8,25 kr. (pr. minut)

Øvrige priser samt gebyrer – se her.

KOM GODT HJEM TIL JUL

Du behøver ikke at bekymre dig om, hvordan du kommer frem til julefesten hos familien, for vores taxachauffører kører dig hele vejen – også selvom, du skal have mange gaver med. Du skal blot huske at bestille din taxa til juleaften i god tid.

Du skal dog være opmærksom på, at taxien, uanset om du har forudbestilt den eller ej, kan være forsinket. Vi anbefaler at holde øje med din telefon i det tilfælde at chaufføren foretager et opkald eller sender en besked omkring ankomsttid eller en evt. forsinkelse.

Du bør ligeledes være opmærksom på, at i bestemte tidsrum og/eller i bestemte geografiske områder, kan der opstå situationer, hvor vi desværre må afvise bestillinger pga. travlhed.

Priserne for en taxa juleaften kan du se ovenover.

BESTIL EN TAXA TIL NYTÅRSAFTEN

Vil du byde nytåret velkommen med et glas champagne, kan det være en god idé at lade bilen stå og køre det nye år i møde med taxa. Nytårsaften er årets travleste dag for vores chauffører, men det er langt fra umuligt at få en taxa nytårsaften.

Hvis du vil forudbestille en taxa til nytårsaften, anbefaler vi, at du gør det god tid i forvejen. Du skal dog være opmærksom på, at taxien, uanset om du har forudbestilt den eller ej, kan være betydeligt forsinket.
Du bør derfor bestille din taxi i god tid, inden du skal bruge den.

Du bør ligeledes være opmærksom på, at i bestemte tidsrum og/eller i bestemte geografiske områder, kan der opstå situationer, hvor vi desværre må afvise bestillinger pga. travlhed.

Priserne for en taxa nytårsaften kan du se ovenover.

 

MEDBRINGER DU HJÆLPEMIDLER?

I forbindelse med bestillingen af din taxa skal du oplyse, om du har hjælpemidler med, er gangbesværet eller lignende, for så vil vores chauffører tage højde for dette under kørslen. Handicapkørsel juleaften er ikke noget problem, så længe du oplyser det ved booking.

Taxa jul og nytår –
Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet en række af de spørgsmål, som vi ofte får fra vores kunder om taxa priser og takster