Taxa i Kolding tlf. 48 48 48 48 eller hent app

Dantaxi – bestil taxa på 48 48 48 48 eller hent taxa-app

Telefonnummer til taxa i Kolding er: 48 48 48 48.

Hent vores taxa-app Kolding på App Store eller Google Play og bestil din næste taxa i Kolding til fast lav pris.

Få et hurtig overslag på taxa prisen i Kolding – prøv vores lynhurtige pris beregner.

Bestil Taxa i Kolding: Har du brug for et lift med en taxa i Kolding? Brug Dantaxi i Kolding, når du skal fra det ene sted til det andet. Når du bestiller en taxa i Kolding via os, sender vi en af vores erfarne chauffører ud for at hente og bringe dig derhen, hvor du skal.

Bestil en taxa i Kolding med vores app

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at bestille en taxa i Kolding, når du har brug for det. Derfor kan du via Dantaxis app bestille en taxa i Kolding. Direkte links til Dantaxis Kolding taxa-app: App StoreGoogle Play

Når du har brug for en taxa i Kolding, har du altid et stort udbud af taxaer i din app, så du har altid en taxa lige ved hånden. I appen kan du både bestille store og små taxaer i Kolding.

Taxa Kolding – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
Taxa Vamdrup – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
Taxa Lunderskov – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
Taxa Christiansfeld – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
Taxa Sønder Bjert– Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
Taxa Vester Nebel – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Læs mere om appens fordele

Følg din chauffør undervejs

Imens du venter på din taxa, kan du følge din chaufførs rute i appen. Så kan du sikre, håret bliver sat, som det skal, og at skoene passer til tøjet, inden din chauffør når frem.

Du slipper for at vente ude i kulden, og du kan hoppe direkte ind i din taxa uden irriterende ventetid.

Ingen skjulte gebyrer eller uforudsete udgifter med taxa priser i Kolding

Når du bruger vores app, kan du være sikker på, at der ikke er skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser, når du skal betale for din taxa.

I vores app kan du se, hvad prisen for din taxa kommer til at være, hvis du har indtastet den rigtige rute.

Når du bestiller en taxa i Kolding, kan du selv vælge, om du vil betale den pris, du kan se i appen, eller om du foretrækker taxameter.

Når du skal betale, kan du enten betale via appen, hvis du har indtastet dit kreditkort, eller du kan betale på den gammeldags måde med kontanter og kort direkte i taxaen.

Hvis du vil have en kvittering, får du den tilsendt direkte til din e-mail, så du altid kan holde styr på dine udgifter til taxa.

I appen kan du desuden tjekke din historik for bestilling af taxaer, så du kan holde øje med, hvor tit du bruger en taxa i Kolding samt alle andre danske byer.
Vil du undersøge, hvad en taxa koster inden du kører, så prøv vores populære prisberegner.

Rabat på taxa hvis du er studerende
Er du studerende medlem af Studiz, kan du få rabat på din taxakørsel i Kolding og andre byer med Dantaxis app. Læs mere her.

Rabat på taxa hvis du er medlem af Ældre Sagen

Er du medlem af Ældre Sagen, kan du få rabat på din taxakørsel i Kolding og andre byer med Dantaxis app. Læs mere her.

Læn dig tilbage, og nyd turen med en erfaren chauffør bag rattet

Vi gør altid vores bedste for, at du får den bedste oplevelse i vores forskellige taxaer i Kolding. Derfor vil du også kun opleve chauffører, der er stedkendte, veluddannede og behagelige.

I alle vores taxaer er der, for både din og chaufførens skyld, installeret overvågningskameraer. Vi forsøger hele tiden at forbedre os, så du kan få en behagelig tur.

Bruger du vores app, kan du desuden bedømme din rejse, efter turen er afsluttet. På den måde hjælper du os med at blive bedre, så vi fortsat kan yde en god service. Du kan altid føle dig tryg ved at bestille en taxa i Kolding via Dantaxi. Vores samarbejde på tværs af landet gør, at vi altid har en taxa klar lige i nærheden af dig.

Bestil en taxa i Kolding på almindelig vis over telefonen, eller benyt dig af vores app. Vores chauffører holder altid klar til at samle dig op.

Direkte nummer til vognbestilling
i Kolding.

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt
og hurtigt din taxa eller.

Bestil din taxa online

Spørgsmål og svar (FAQ/OSS)

Taxa i Kolding med Dantaxi.

Taxa priser – en taxa i Kolding med Dantaxi koster:

Mandag – fredag  fra kl. 06 til kl. 18.

  • Starttakst: 49 kr.
  • Kilometertakst: 12,30 kr. (pr. kilometer)
  • Tidstakst: 6,67 kr/pr. (pr. minut)

(1 – 4 passagerer)

Aften og nat fra kl. 18 indtil kl. 06 samt i weekender/helligdage/særlige dage:

  • Starttakst: 59 kr.
  • Kilometertakst :13,74 kr. (pr. kilometer)
  • Tidstakst 7,50 kr. (pr. minut)

(1 – 4 passagerer)

Du bestiller taxa i Kolding ved at ringe til Dantaxi på tlf. 48 48 48 48

Se andre måder at bestille taxa i Kolding på: Klik her.

Du bestiller/skaffer en taxa i Kolding på en af følgende tre måder:

  • Telefon. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48
  • Taxa-app. Bestil med den landsdækkende Dantaxi taxa-app. Hent den gratis på Google Play eller App Store.
  • Praj taxa:  Du kan praje en Dantaxi på gaden eller find taxaKolding Station. Det er nemt at kende Dantaxi’s vogne. De fleste er profilindpakkede i Dantaxis grå og grønne farver og alle er med tydelige T-logoer på siderne.

I mange tilfælde har taxaapp erstattet det at praje en taxa eller ringe efter en taxa. Skal du bruge taxa i Kolding, er det nemmest at benytte Dantaxi-appen. Det er også den app, der giver dig de fleste muligheder. Du har den sikkert allerede på din telefon i forvejen, da den virker i det meste af Danmark. Ellers kan du hente din app til bestilling af taxa i Kolding via dette link.

Ja, hvis du er medlem af Ældre Sagen, kan du få rabat på taxa med Dantaxi.
Læs mere her.

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi.
Du kan bestille en stor vogn ved at ringe til 48 48 48 48 eller benytte vores app.

Det nemmest er at benytte vores kontaktformular. Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48.

Hvis du glemmer noget i en Dantaxi anbefaler vi, at du benytter nedenstående kontaktformularer.
Du kan også kontakte vores kundecenter på 48 48 48 48.

Telefonisk kontakt, vedr. glemte effekter, bør ske senest 24 timer efter, at du har kørt i taxi’en.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Idet at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med samt hvilke dyr det drejer sig om. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Se også: Sikkerhed – Hvilke regler gælder for små børn i taxaen?

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med. Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.  Børn på 3 år og derover skal anvende taxiens almindelige sikkerhedsseler uanset om de passer perfekt til barnet eller ej. 
Når du kører med Dantaxi er du dog velkommen til at tage din egen autostol/selepude  med, når du skal ud at køre med familiens yngste. Chaufføren er altid villig til at montere den – uden beregning.
Denne service koster ikke ekstra. Ring til vores kundecenter og hør nærmere.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Du kan altid bestille returkørsel. I mange byer/områder har du mulighed for at aftale afhentningen direkte med chaufføren.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Chaufførerne har pligt til at tage en førerhund med. Nogle chauffører er dog fritaget for at køre med førerhund pga. allergi. Derfor anbefaler vi, at du ved bestillingen oplyser, hvis du medbringer førerhund.

 

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Se flere spørgsmål og svar på vores oftest stillede spørgsmål-side

Priser

Det koster en taxa i Kolding

Dagstakst.

Fra kl. 06.00 – 18.00
Mandag – fredag

Start

49kr. Starttakst kr. /
pr. tur

Kilometer

12,30kr. Pris pr.
kilometer

Tidstakst

6,67kr. Pris pr.
minut

Aften- og nattakst.

Kørsel aften og nat fra kl. 18.00 indtil kl. 06.00 samt i weekender fra
fredag kl. 18.00 indtil mandag kl. 06.00 samt på helligdage

Start

59kr. Starttakst kr. /
pr. tur

Kilometer

13,74kr. Pris pr.
kilometer

Tidstakst

7,50kr. Pris pr.
minut

Gældende for 4 passagerer
Overstående er Dantaxi’s standardtakster gældende for Jylland, Fyn samt Bornholm.

For cykler og bagage, der anbringes uden på vognen, betales 25 kr. pr. stk. For op og nedbæring af bagage eller anden særlig assistance på slutadressen betales 25 kr. hvis taxametret ikke er i funktion.

For øvrige priser og priser for store vogne se her.

Taxi i Kolding.

Vi har gjort det endnu nemmere for dig at bestille en taxa i Kolding, når du har brug for det. Derfor kan du via Dantaxis app bestille en taxa i Kolding .

Når du har brug for en taxa i Kolding, har du altid et stort udbud af taxaer i din app, så du har altid en taxa lige ved hånden. I appen kan du både bestille store og små taxaer i Esbjerg.

Kontakt os.

Dantaxi Kolding
Indkildevej 6 F
9210 Aalborg SØ

Tlf. 96 34 11 00 (Administration – ikke vognbestilling).
Tlf. 48 48 48 48 (vognbestilling)

Mail til Dantaxi Kolding
Brug vores kontaktformular når du vil skrive til os

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa eller Bestil din taxa online