fbpx

Dantaxi - bestil taxa på 48 48 48 48 eller hent taxa-app

Vi tilbyder flest taxa’er og den bedste service i Skanderborg

Telefonnummer til taxa i Skanderborg er: 48 48 48 48.

Hent vores Skanderborg taxa-app på App Store eller Google Play og bestil din næste taxa i Skanderborg til fast lav pris.

Få et hurtig overslag på taxa prisen i Skanderborg – prøv vores lynhurtige prisberegner. 

Vi kører i hele Skanderborg Kommune:

 • TAXA Skanderborg – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Galten – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Hørning – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Ry – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Låsby– ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Gammel Rye – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Virring – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Stjær – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Når du kører med taxa i Skanderborg Kommune tilbyder Dantaxi:

 • Bedste dækning: Vi kører i hele Midtjylland.
 • Bedste tilgængelighed: Vi er det taxaselskab med flest vogne i Østjylland
 • Sikkerhed: Alle vores chauffører er godkendte til at udføre personbefordring. Alle vores vogne er forsikrede og godkendt til taxakørsel.
 • Tryghed: GPS overvågning. Alle taxaer overvåges via vores GPS-system.
 • Støt de lokale vognmænd: Ved at køre med Dantaxi støtter du lokale vognmænd i Skanderborg.
 • Dantaxi er et dansk registreret taxaselskab.

Download vores taxa app

Taxa kunde Nordsjælland Dantaxi 4x48

Dantaxi er dit lokale taxaselskab i Skanderborg.

 

Direkte nummer til vognbestilling

86 51 00 00

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar (FAQ/OSS)

Prøv vores prisberegner og få et hurtigt overslag på, hvad en taxa koster i Danmark

Denne prisberegner giver et hurtigt overslag på, hvad en taxa koster,  og prisen skal derfor ikke ses som et tilbud på kørsel fra Dantaxi. Den beregnede taxa pris omfatter starttakst, kilometertakst og tidstakst. Taxa prisen er inkl. gebyr for cykler og broafgift (tilvalg), men omfatter ikke et evt. betalingskortgebyr samt andre gebyrer. Den faktiske taxa pris køres efter taxameter, og kan derfor variere betydeligt fra denne beregnede pris , idet taxameter prisen er afhængig af trafik, vejforhold og rute.

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi.
Du kan bestille en stor vogn ved at ringe til 48 48 48 48 eller benytte vores app.

Du kan bestille en stor taxa ved at benytte vores Dantaxi taxa-app. Eller du kan bestille den ved at ringe til vores kundecenter på 48 48 48 48.

Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi. Læs mere her.

Det nemmest er at benytte vores kontaktformular. Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48.

Hvis du glemmer noget i en Dantaxi anbefaler vi, at du benytter nedenstående kontaktformularer.
Du kan også kontakte vores kundecenter på 48 48 48 48.

Telefonisk kontakt, vedr. glemte effekter, bør ske senest 24 timer efter, at du har kørt i taxi’en.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Idet at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med samt hvilke dyr det drejer sig om. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Se også: Sikkerhed – Hvilke regler gælder for små børn i taxaen?

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med. Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.  Børn på 3 år og derover skal anvende taxiens almindelige sikkerhedsseler uanset om de passer perfekt til barnet eller ej. 
Når du kører med Dantaxi er du dog velkommen til at tage din egen autostol/selepude  med, når du skal ud at køre med familiens yngste. Chaufføren er altid villig til at montere den – uden beregning.
Denne service koster ikke ekstra. Ring til vores kundecenter og hør nærmere.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Du kan altid bestille returkørsel. I mange byer/områder har du mulighed for at aftale afhentningen direkte med chaufføren.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Chaufførerne har pligt til at tage en førerhund med. Nogle chauffører er dog fritaget for at køre med førerhund pga. allergi. Derfor anbefaler vi, at du ved bestillingen oplyser, hvis du medbringer førerhund.


Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Se flere spørgsmål og svar på vores oftest stillede spørgsmål-side

Priser

Takster – Priser – Skanderborg Taxa

Takster Skanderborg taxa

Taxa Takster Vejle

Dantaxi Takster Jylland

Taxa Skanderborg
Dantaxi i Skanderborg er kendetegnet ved, at alle chauffører og vognmænd i de 17 vogne, der servicerer Skanderborg og omegn, alle er fra nærområdet. Det gør, at lokalkendskabet er i top, og at man ofte kender kunderne.

Det, der betyder noget i Dantaxi Skanderborg er, at kunderne får en god service. Sådan har det været siden 1969, da Skanderborg Taxa startede, og sådan er det i dag, hvor selskabet nu hedder Dantaxi Skanderborg.

Det lokale selskab oplever, som en udløber af det, stor støtte fra lokalområdet, hvor både virksomheder og lokale flittigt benytter sig af de lokale chauffører. Lige nu oplever man en vækst i antallet af private kørsler.

De 17 vogne tæller fire, seks- og otte-personers taxier. To af de store taxier har plads til to kørestole og fire passagerer.

KONTAKT OS

Dantaxi
Indkildevej 6 F
9210 Aalborg SØ

Tlf. 96 34 11 00 (Administration – ikke vognbestilling).
Tlf. 48 48 48 48 (vognbestilling)

Mail til Dantaxi Skanderborg

Brug vores kontaktformular når du vil skrive til os.

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE