fbpx

Dantaxi

Taxa – Ikast – Brande

Du behøver ikke at bekymre dig om at finde en parkeringsplads. Vores taxachauffører henter og bringer dig med største fornøjelse, så din rejse til eller fra Ikast eller Brande bliver en behagelig oplevelse.

Hvor går turen hen?

Når du sætter dig til rette på passagersædet i vores taxa, kører chaufføren dig mod den destination, du ønsker. Hvor turen skal gå hen, bestemmer du derfor selv. Det kan både være en kort tur i lokalområdet eller en længere tur du har brug for.

Det er nemt med en taxa til Ikast og Brande

Vores chauffører ser frem til at fragte dig både til og fra Ikast eller Brande i en af vores taxaer. Det er nemlig vores fornemmeste opgave at gøre din rejse til en nem og positiv oplevelse, så du hurtigt kan nå frem til din destination.

For at imødekomme dine behov og ønsker bedst muligt kan du bestille en taxa i forvejen. Så holder chaufføren parat til at hente dig på det aftalte tidspunkt – klar til at køre dig afsted.

Bestil en taxa i Ikast/Brande

Det er ikke svært at få en taxa i Ikast/Brande, og vi er stolte af at kunne sige, at vi har en kort fremkørselstid. Du er derfor altid garanteret at få en taxa, når du har brug for det.

Vi oplever dog også perioder med ekstra travlhed, og særligt omkring jul, nytår og højtider er det særligt populært at køre med taxa. Derfor anbefaler vi, at du bestiller din taxatur i god tid, så du kan være sikker på at nå frem til din destination på det tidspunkt, du ønsker det.

Sådan bestiller du nemt og bekvemt en taxa

Når du skal bestille en taxa i Ikast eller Brande, kan du gøre det på forskellige måder. Du kan downloade vores taxa app og booke din næste tur direkte i app’en. Her kan du samtidig se din bestillingshistorik, følge chaufførens rute til dig og betale for din tur. Du kan også bestille din tur gennem vores hjemmeside eller på telefonen.

Når du medbringer hjælpemidler

Du må gerne oplyse, om du medbringer hjælpemidler, er gangbesværet eller lignende, når du bestiller en tur med taxa til eller fra Ikast eller Brande. Det giver vores chauffører de bedste betingelser for at gøre din tur så behagelig som muligt.

Hvad er priserne?

En tur i taxa til eller fra Ikast eller Brande prissættes ud fra de gældende takster. Det betyder, at prisen på din taxatur varierer efter, hvilken dag på ugen du vælger at rejse. Der pålægges nemlig et rejsetillæg i weekenden/aften, ligesom det også koster ekstra at køre med taxa på helligdage.

Du kan benytte vores prisberegner for at finde ud af, hvad din tur kommer til at koste.

Vi giver dig en god køreoplevelse

Vores mange chauffører holder klar døgnet rundt, så du kan tage en taxi til Ikast eller Brande, når du har brug for det. Hvad enten du har valgt at bestille din tur på forhånd eller spontant får brug for en taxa, ser vi frem til at give dig en god køreoplevelse.

Direkte nummer til vognbestilling

48 48 48 48

Bestil Taxa

48 48 48 48

Ikast Brandt Online-BookingKLIK HER

KONTAKT OS

Dantaxi Aalborg
Stationsmestervej 85
9200 Aalborg SV

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE