fbpx

Dantaxi - bestil taxa på 48 48 48 48 eller hent taxa-app

Taxa – Ikast – Brande

Du behøver ikke at bekymre dig om at finde en parkeringsplads. Vores taxachauffører henter og bringer dig med største fornøjelse, så din rejse til eller fra Ikast eller Brande bliver en behagelig oplevelse.

Hvor går turen hen?

Når du sætter dig til rette på passagersædet i vores taxa, kører chaufføren dig mod den destination, du ønsker. Hvor turen skal gå hen, bestemmer du derfor selv. Det kan både være en kort tur i lokalområdet eller en længere tur du har brug for.

Det er nemt med en taxa til Ikast og Brande

Vores chauffører ser frem til at fragte dig både til og fra Ikast eller Brande i en af vores taxaer. Det er nemlig vores fornemmeste opgave at gøre din rejse til en nem og positiv oplevelse, så du hurtigt kan nå frem til din destination.

For at imødekomme dine behov og ønsker bedst muligt kan du bestille en taxa i forvejen. Så holder chaufføren parat til at hente dig på det aftalte tidspunkt – klar til at køre dig afsted.

Bestil en taxa i Ikast/Brande

Det er ikke svært at få en taxa i Ikast/Brande, og vi er stolte af at kunne sige, at vi har en kort fremkørselstid. Du er derfor altid garanteret at få en taxa, når du har brug for det.

Vi oplever dog også perioder med ekstra travlhed, og særligt omkring jul, nytår og højtider er det særligt populært at køre med taxa. Derfor anbefaler vi, at du bestiller din taxatur i god tid, så du kan være sikker på at nå frem til din destination på det tidspunkt, du ønsker det.

Sådan bestiller du nemt og bekvemt en taxa

Når du skal bestille en taxa i Ikast eller Brande, kan du gøre det på forskellige måder. Du kan downloade vores taxa app og booke din næste tur direkte i app’en. Her kan du samtidig se din bestillingshistorik, følge chaufførens rute til dig og betale for din tur. Du kan også bestille din tur gennem vores hjemmeside eller på telefonen.

Når du medbringer hjælpemidler

Du må gerne oplyse, om du medbringer hjælpemidler, er gangbesværet eller lignende, når du bestiller en tur med taxa til eller fra Ikast eller Brande. Det giver vores chauffører de bedste betingelser for at gøre din tur så behagelig som muligt.

Hvad er priserne?

En tur i taxa til eller fra Ikast eller Brande prissættes ud fra de gældende takster. Det betyder, at prisen på din taxatur varierer efter, hvilken dag på ugen du vælger at rejse. Der pålægges nemlig et rejsetillæg i weekenden/aften, ligesom det også koster ekstra at køre med taxa på helligdage.

Du kan benytte vores prisberegner for at finde ud af, hvad din tur kommer til at koste.

Vi giver dig en god køreoplevelse

Vores mange chauffører holder klar døgnet rundt, så du kan tage en taxi til Ikast eller Brande, når du har brug for det. Hvad enten du har valgt at bestille din tur på forhånd eller spontant får brug for en taxa, ser vi frem til at give dig en god køreoplevelse.

Direkte nummer til vognbestilling

48 48 48 48

Bestil Taxa

48 48 48 48

Ikast Brandt Online-BookingKLIK HER

Spørgsmål og svar (FAQ/OSS)

Du bestiller/skaffer en taxa  på en af følgende tre måder:

  • Telefon. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48.
  • Taxa-app. Bestil med den landsdækkende Dantaxi taxa-app. Hent den gratis på Google Play eller App Store.
  • Praj taxa:  Du kan praje en Dantaxi på gaden eller find os på taxa-pladserne ved togstationer, ved lufthavne og andre trafikknudepunkter. Det er nemt at kende Dantaxi’s vogne. De fleste er profilindpakkede i Dantaxis grå og grønne farver og alle er med tydelige T-logoer på siderne.

Du bestiller en TAXA i Ikast ved at ringe på tlf. 48 48 48 48 – eller bestille via vores app.

Prøv vores prisberegner og få et hurtigt overslag på, hvad en taxa koster i Danmark

Denne prisberegner giver et hurtigt overslag på, hvad en taxa koster,  og prisen skal derfor ikke ses som et tilbud på kørsel fra Dantaxi. Den beregnede taxa pris omfatter starttakst, kilometertakst og tidstakst. Taxa prisen er inkl. gebyr for cykler og broafgift (tilvalg), men omfatter ikke et evt. betalingskortgebyr samt andre gebyrer. Den faktiske taxa pris køres efter taxameter, og kan derfor variere betydeligt fra denne beregnede pris , idet taxameter prisen er afhængig af trafik, vejforhold og rute.

Taxa priser – en taxa i Ikast/Brande koster:

På hverdagskørsel fra kl. 06 til kl. 18 opkræves:

  • en starttakst på 39 kr.,
  • en kilometertakst på 10 kr.,
  • en tidstakst på 6,67 kr./pr. minut.

På kørsel aften og nat (fra kl. 18 indtil kl. 06) samt i weekender/ helligdage fra fredag kl. 18 indtil mandag kl. 06 opkræves

  • en starttakst 49kr.,
  • en kilometertaksten 11 kr.
  • en tidstakst på 7,50 kr. pr. minut.

Prisen på taxa i Vejle

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi.
Du kan bestille en stor vogn ved at ringe til 48 48 48 48 eller benytte vores app.

Du kan bestille en stor taxa ved at benytte vores Dantaxi taxa-app. Eller du kan bestille den ved at ringe til vores kundecenter på 48 48 48 48.

Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi. Læs mere her.

Det nemmest er at benytte vores kontaktformular. Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48.

Hvis du glemmer noget i en Dantaxi anbefaler vi, at du benytter nedenstående kontaktformularer.
Du kan også kontakte vores kundecenter på 48 48 48 48.

Telefonisk kontakt, vedr. glemte effekter, bør ske senest 24 timer efter, at du har kørt i taxi’en.

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Idet at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med samt hvilke dyr det drejer sig om. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Se også: Sikkerhed – Hvilke regler gælder for små børn i taxaen?

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med. Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.  Børn på 3 år og derover skal anvende taxiens almindelige sikkerhedsseler uanset om de passer perfekt til barnet eller ej. 
Når du kører med Dantaxi er du dog velkommen til at tage din egen autostol/selepude  med, når du skal ud at køre med familiens yngste. Chaufføren er altid villig til at montere den – uden beregning.
Denne service koster ikke ekstra. Ring til vores kundecenter og hør nærmere.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Du kan altid bestille returkørsel. I mange byer/områder har du mulighed for at aftale afhentningen direkte med chaufføren.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Chaufførerne har pligt til at tage en førerhund med. Nogle chauffører er dog fritaget for at køre med førerhund pga. allergi. Derfor anbefaler vi, at du ved bestillingen oplyser, hvis du medbringer førerhund.


Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Se flere spørgsmål og svar på vores oftest stillede spørgsmål-side

KONTAKT OS

Dantaxi
Indkildevej 6 F
9210 Aalborg SØ

Tlf. 96 34 11 00 (Administration – ikke vognbestilling).
Tlf. 48 48 48 48 (vognbestilling)

Mail til Dantaxi Ikast-Brande

Brug vores kontaktformular når du vil skrive til os.

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE