fbpx

Dantaxi - bestil taxa på 48 48 48 48 eller hent taxa-app

Taxa Jammerbugt 

 • Telefonnummer til taxa i Jammerbugt Kommune er: 48 48 48 48.
 • Hent vores taxa-app på App Store eller Google Play og bestil din næste taxa i Jammerbugt til fast lav pris.
 • Få et hurtig overslag på taxa prisen i Jammerbugt – prøv vores lynhurtige prisberegner.
 • Læs alt om vores Covid-19-tiltag der gør din taxa-tur i Jammerbugt til en tryg oplevelse.

Vi kører i hele Jammerbugt Kommune

 • TAXA Aabybro – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Fjerritslev – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Pandrup – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
 • TAXA Kås – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
  • TAXA Biersted – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
  • TAXA Nørhalne – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
  • TAXA Gjøl – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
  • TAXA Skovsgård – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.
  • TAXA Saltum – ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

  Bestil en taxa i Jammerbugt med vores app

  Vi har gjort det endnu nemmere for dig at bestille en taxa i Jammerbugt , når du har brug for det. Derfor kan du via Dantaxis app bestille en taxa i Jammerbugt .

  Når du har brug for en taxa i Jammerbugt, har du altid et stort udbud af taxaer i din app, så du har altid en taxa lige ved hånden. I appen kan du både bestille store og små taxaer i Jammerbugt.

  Følg din chauffør undervejs

  Imens du venter på din taxa, kan du følge din chaufførs rute i appen. Så kan du sikre, håret bliver sat, som det skal, og at skoene passer til tøjet, inden din chauffør når frem.

  Du slipper for at vente ude i kulden, og du kan hoppe direkte ind i din taxa uden irriterende ventetid.

  Ingen skjulte gebyrer eller uforudsete udgifter med taxa priser i Jammerbugt

  Når du bruger vores app, kan du være sikker på, at der ikke er skjulte gebyrer eller ubehagelige overraskelser, når du skal betale for din taxa.

  I vores app kan du se, hvad prisen for din taxa kommer til at være, hvis du har indtastet den rigtige rute.

  Når du bestiller en taxa i Jammerbugt, kan du selv vælge, om du vil betale den pris, du kan se i appen, eller om du foretrækker taxameter.

  Når du skal betale, kan du enten betale via appen, hvis du har indtastet dit kreditkort, eller du kan betale på den gammeldags måde med kontanter og kort direkte i taxaen.

  Hvis du vil have en kvittering, får du den tilsendt direkte til din e-mail, så du altid kan holde styr på dine udgifter til taxa.

  I appen kan du desuden tjekke din historik for bestilling af taxaer, så du kan holde øje med, hvor tit du bruger en taxa i Jammerbugt samt alle andre kommuner og byer.

  Læn dig tilbage, og nyd turen med en erfaren chauffør bag rattet

  Vi gør altid vores bedste for, at du får den bedste oplevelse i vores forskellige taxaer i Jammerbugt. Derfor vil du også kun opleve chauffører, der er stedkendte, veluddannede og behagelige.

  I alle vores taxaer er der, for både din og chaufførens skyld, installeret overvågningskameraer. Vi forsøger hele tiden at forbedre os, så du kan få en behagelig tur.

  Bruger du vores app, kan du desuden bedømme din rejse, efter turen er afsluttet. På den måde hjælper du os med at blive bedre, så vi fortsat kan yde en god service.

  Kom trygt frem: Bestil din taxa i Jammerbugt

  Du kan altid føle dig tryg ved at bestille en taxa i Lemvig via Dantaxi. Vores samarbejde på tværs af landet gør, at vi altid har en taxa klar lige i nærheden af dig.

  Bestil en taxa i Jammerbugt på almindelig vis over telefonen, eller benyt dig af vores app. Vores chauffører holder altid klar til at samle dig op.

  Direkte nummer til vognbestilling

  48 48 48 48

  Bestil Taxa

  48 48 48 48

  Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

  Spørgsmål og svar (FAQ/OSS)

  Du bestiller/skaffer en taxa  på en af følgende tre måder:

  • Telefon. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48.
  • Taxa-app. Bestil med den landsdækkende Dantaxi taxa-app. Hent den gratis på Google Play eller App Store.
  • Praj taxa:  Du kan praje en Dantaxi på gaden eller find os på taxa-pladserne ved togstationer, ved lufthavne og andre trafikknudepunkter. Det er nemt at kende Dantaxi’s vogne. De fleste er profilindpakkede i Dantaxis grå og grønne farver og alle er med tydelige T-logoer på siderne.

  En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi.
  Du kan bestille en stor vogn ved at ringe til 48 48 48 48 eller benytte vores app.

  Du kan bestille en stor taxa ved at benytte vores Dantaxi taxa-app. Eller du kan bestille den ved at ringe til vores kundecenter på 48 48 48 48.

  Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi. Læs mere her.

  Ja. Dantaxi tilbyder dig muligheden for FAST PRIS på dine taxi-ture, når du  bestiller via vores app’s. Download vores taxa app klik herregn fastpris”. Du får en fast pris på turen – derefter kan du vælge, om du vil køre til FAST PRIS eller om du vil bestille på taxameter. Du kan også regne FAST PRIS ud på en fremtidig taxitur ved at indstille et bestemt afhentningstidspunkt. 

  Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Idet at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med samt hvilke dyr det drejer sig om. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

  Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

  Se også: Sikkerhed – Hvilke regler gælder for små børn i taxaen?

  Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

  Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

  Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med. Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

   

  Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.  Børn på 3 år og derover skal anvende taxiens almindelige sikkerhedsseler uanset om de passer perfekt til barnet eller ej. 
  Når du kører med Dantaxi er du dog velkommen til at tage din egen autostol/selepude  med, når du skal ud at køre med familiens yngste. Chaufføren er altid villig til at montere den – uden beregning.
  Denne service koster ikke ekstra. Ring til vores kundecenter og hør nærmere.

  Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

  Du kan altid bestille returkørsel. I mange byer/områder har du mulighed for at aftale afhentningen direkte med chaufføren.

  Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

  Chaufførerne har pligt til at tage en førerhund med. Nogle chauffører er dog fritaget for at køre med førerhund pga. allergi. Derfor anbefaler vi, at du ved bestillingen oplyser, hvis du medbringer førerhund.

  <hr />

  <strong>Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?</strong>

  Se flere spørgsmål og svar på vores <a href=”https://dantaxi.dk/ofte-stillede-spoergsmaal/”>oftest stillede spørgsmål-side</a>

  Taxa i Jammerbugt

   

   

   

  KONTAKT OS

  Dantaxi
  Indkildevej 6 F
  9210 Aalborg SØ

  Tlf. 96 34 11 00 (Administration – ikke vognbestilling).
  Tlf. 48 48 48 48 (vognbestilling)

  Mail til Dantaxi Jammerbugt

  Brug vores kontaktformular når du vil skrive til os.

  Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE