fbpx

Dantaxi - bestil taxa på 48 48 48 48 eller hent taxa-app

Taxa Korsør – Ring 48 48 48 48

Du bestiller taxa Korsør ved at ringe til 48 48 48 48 eller hent vores Taxa-app. Der er mange gode grunde til at vælge Dantaxi som dit foretrukne taxaselskab.

Kører du med taxa Korsør tilbyder Dantaxi:

 • Bedste service
 • Bedste dækning: Vi kører overalt i Korsør samt i hele Slagelse Kommune.
 • Bedste tilgængelighed: Vi er det taxaselskab med flest vogne i Korsør.
 • Sikkerhed: Alle vores chauffører er godkendte til at udføre personbefordring. Alle vores vogne er forsikrede og godkendt til taxakørsel.
 • Tryghed: GPS overvågning. Alle taxaer overvåges via vores GPS-system.
 • Støt de lokale vognmænd: Ved at køre med Dantaxi støtter du lokale vognmænd i Slagelse Kommune.
 • Dantaxi er et dansk registreret taxaselskab.

Taxa Korsør – Download vores taxa app

Taxa kunde Nordsjælland Dantaxi 4x48

Dantaxi er dit lokale taxaselskab i Korsør.

 

Taxa Korsør – kom frem og tilbage nemt og hurtigt

Det er både trygt og hurtigt at bestille en taxa til og fra Korsør. Vores taxaer i Korsør har normalt en fremkørselstid på under syv minutter, så du er næsten altid garanteret, at vi kun er fem minutter fra dig. Du kan derfor være sikker på, at en af vores mange chauffører hurtigt kan nå frem til dig og køre dig til din ønskede destination – det kalder vi god service.

Bestil en taxa til og fra Korsør

Når du skal bestille en taxa til Korsør, kan du gøre det direkte i vores taxa app. Her kan du også se din bestillingshistorisk, betale, se turens pris og tage direkte kontakt til chaufføren. Du kan dog også vælge at bestille din næste tur her på vores hjemmeside eller ved at kontakte os på telefonen.

Vi sidder altid klar til at tage imod din bestilling, og vi svarer gerne på de spørgsmål, du har i forbindelse med din tur i taxa til og fra Korsør.

Når du medbringer hjælpemidler

I forbindelse med din bestilling anbefaler vi, at du oplyser, om du har hjælpemidler med. Den oplysning giver nemlig vores chauffør den bedste forudsætning for at gøre din taxatur til en god oplevelse.

Vælg den rigtige taxa Korsør

Du har både mulighed for at bestille en almindelig taxa og en stor taxa. En almindelig taxa kan medtage op til fire personer, hvorimod en stor kan køre mellem fem og otte personer mod den endelige destination på samme tid. En stor taxa er derfor et oplagt valg, hvis I er mange, der ønsker at tage en taxa samtidigt.

Hvad koster en taxa til Korsør?

Vælger du at tage taxa til eller fra Korsør med Dantaxi, er det i overensstemmelse med de gældende priser. Det betyder, at priserne på taxaturen varierer afhængig af, hvilken dag på ugen du vælger at rejse. Der pålægges nemlig et aften/weekendtillæg, ligesom det også koster ekstra at tage taxaen på helligdage. Gennem vores prisberegner kan du udregne, hvad din specifikke tur kommer til at koste.

En behagelig rejse

Kører du med taxa i Korsør, vil du få en god køreoplevelse, hvis du kører med os. Vi tilbyder dig nemlig kun ture i vores effektive og moderne biler, der er din garanti for en behagelige rejse.

Du kan derfor føle dig helt tryg, når du sætter dig ind i vores taxi i Korsør for at blive fragtet mod din ønskede destination.

Professionel og uddannede chauffører

Vores professionelle og uddannede chauffører har mange køretimer bag rattet, de kender trafikken, og selv i myldretidens tætte kørsel har de et godt overblik.

Det er vores dygtige chaufførers fineste opgave at gøre din tur i Korsør i taxa til en god oplevelse, og vi sørger altid for, at du kommer sikkert frem.

Direkte nummer til vognbestilling

48 48 48 48

Bestil Taxa

48 48 48 48

Download vores taxa-app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE

Spørgsmål og svar (FAQ/OSS)

Du bestiller/skaffer en taxa i Korsør på en af følgende tre måder:

 • Telefon. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48
 • Taxa-app. Bestil med den landsdækkende Dantaxi taxa-app. Hent den gratis på Google Play eller App Store.
 • Praj taxa:  Du kan praje en Dantaxi på gaden eller find os på taxa-pladsen på Korsør Station eller andre trafikknudepunkter. Det er nemt at kende Dantaxi’s vogne. De fleste er profilindpakkede i Dantaxis grå og grønne farver og alle er med tydelige T-logoer på siderne.

I Slagelse opkræves på hverdagskørsel fra kl. 04 til kl. 20 en starttakst på 29 kr., en kilometertakst på 9 kr., og en tidstakst på 6,67 kr/pr. minut.

For kørsel aften og nat (fra kl. 20 indtil kl. 04) samt i weekender/helligdage er starttaksten 39 kr., kilometertaksten 17 kr. og tidstaksten 3,35 kr. pr. minut.Overstående priser er bl.a. gældende for vores vogne i Slagelse Kommune.

For priser juleaften og nytårsaften klik her.

Prøv vores taxapris-beregner og få lynhurtigt et overslag på en taxa pris.

Hvis du skal bruge en taxa i Korsør, kan du bestille den med vores taxa-app.
Du finder taxa app’en, der hvor du normalt henter dine apps, eller du kan hente den her.

Taxa app Korsør

Bestilt din næste taxa i Korsør med vores taxa-app.

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi.
Du kan bestille en stor vogn ved at ringe til 48 48 48 48 eller benytte vores app.

Du kan bestille en stor taxa ved at benytte vores Dantaxi taxa-app. Eller du kan bestille den ved at ringe til vores kundecenter på 48 48 48 48.

Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi. Læs mere her.

Du kan bestille en Dantaxi i følgende byer/områder på Sjælland:

 • Greve
 • Guldborgsund
 • Kalundborg
 • Korsør
 • Køge
 • Lejre
 • Roskilde
 • Slagelse
 • Skælskør
 • Solrød
 • Vordingborg

Derudover er vi tilstede i mange nabobyer til overstående og i hele Region Hovedstaden.
Vognbestilling: 48 48 48 48 eller hent vores app.

taxadækning sjælland

Taxa dækningskort Sjælland 2019

Det nemmest er at benytte vores kontaktformular. Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48.

Hvis du glemmer noget i en Dantaxi anbefaler vi, at du benytter nedenstående kontaktformularer.
Du kan også kontakte vores kundecenter på 48 48 48 48.

Telefonisk kontakt, vedr. glemte effekter, bør ske senest 24 timer efter, at du har kørt i taxi’en.

Ja. Dantaxi tilbyder dig muligheden for FAST PRIS på dine taxi-ture, når du  bestiller via vores app’s. Download vores taxa app klik herregn fastpris”. Du får en fast pris på turen – derefter kan du vælge, om du vil køre til FAST PRIS eller om du vil bestille på taxameter. Du kan også regne FAST PRIS ud på en fremtidig taxitur ved at indstille et bestemt afhentningstidspunkt. 

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Idet at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med samt hvilke dyr det drejer sig om. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med. Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.


Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Se flere spørgsmål og svar på vores oftest stillede spørgsmål-side

Taxa Korsør

Dantaxi Vestsjælland opstod, da Slagelse Taxa og Korsør Taxa blev slået sammen tilbage i 2011. De to gamle selskaber kører nu i ét stærkt fællesskab i Dantaxi Vestsjælland. En del af det landsdækkende Dantaxi.

Dantaxi Skælskør, Korsør og Slagelse samarbejder med f.eks. Dantaxi i Køge og Dantaxi i Region Hovedstaden.

KONTAKT OS

Dantaxi
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

Telefon: 45 85 66 66 (administration – ikke til vognbestilling).
Telefon 48 48 48 48 (vognbestilling)

Mail til Dantaxi Korsør

Brug vores kontaktformular når du vil skrive til os.

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa ellerBESTIL ONLINE