Taxa på Bornholm

Dantaxi – bestil taxa på 48 48 48 48 eller hent taxa-app

Telefonnummer til en taxa på Bornholm Kommune er: 48 48 48 48. Vi kører på hele Bornholm.

Hent vores taxa-app på App Store eller Google Play og bestil din næste taxa på Bornholm til fast lav pris.

Få et hurtig overslag på taxa prisen på Bornholm – prøv vores lynhurtige prisberegner.

Vi tilbyder flest taxaer og bedste service på Bornholm

Telefonnummer til taxa på Bornholm er 48 48 48 48.

Har du brug for et lift med en taxa på Bornholm? Brug Dantaxi på Bornholm, når du skal fra det ene sted til det andet. Når du bestiller en taxa på Bornholm via os, sender vi en af vores erfarne chauffører ud for at hente og bringe dig derhen, hvor du skal. Uanset om du er turist eller fastboende, så er vi klar til at servicere dig med en taxa på Bornholm.

Taxa Rønne –  Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Allinge – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Nexø – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Aakirkeby – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Hasle – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Svaneke – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Tejn – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Gudhjem – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Nyker – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Snogebæk – Ring 48 48 48 48 eller hent vores app.

Taxa Folkemøde –  Når der er Folkemødet på Bornholm i juni-måned, har Dantaxi ekstra vogne på øen. Bestil taxa under hele Folkemødet, døgnet rundt på  48 48 48 48

Landsdækkende: Dantaxi er ikke kun taxa på Bornholm. Vi er tilstede i de fleste større byer i Danmark. Så kan bruge den taxa-app, du kender, når du er på Bornholm.

Taxa til lufthavnen: Vi kører dig selvfølgelig gerne til eller fra Bornholms Lufthavn.

Sikkerhed og tryghed på taxa på Bornholm

Vi gør altid vores bedste for, at du får den bedste oplevelse i vores forskellige taxaer på Bornholm. Derfor vil du også kun opleve chauffører, der er stedkendte, veluddannede og behagelige. I alle vores taxaer er der, for både din og chaufførens skyld, installeret overvågningskameraer.

Vi forsøger hele tiden at forbedre os, så du kan få en behagelig tur. Bruger du vores app, kan du desuden bedømme din rejse, efter turen er afsluttet. På den måde hjælper du os med at blive bedre, så vi fortsat kan yde en god service.

Sikkerhed: Alle vores chauffører er godkendte til at udføre personbefordring. Alle vores vogne er forsikrede og godkendt til taxi-kørsel.

Tryghed: GPS overvågning. Alle taxier overvåges via vores GPS-system.

Støt de lokale vognmænd: Ved at køre med Dantaxi støtter du lokale taxa vognmænd i dit nærområde. Dantaxi er et dansk taxi selskab

Du kan bestille din taxi på flere måder

Online: Bestil din taxa online hjemmefra. Nemt og trygt.

Telefonbestilling: Vi har Danmarks største taxi-callcenter. Ring på 48 48 48 48 hele døgnet. Der sidder altid en medarbejder klar til at hjælpe dig.

App: Bestil via vores app – og følg vognen på skærmen.

Betaling

Betal i vognen: Vi modtager kontanter og alle gængse debet- og kreditkort.

Betal via app: Tilføj dine betalingskort og betal direkte fra app’en.

Priser

Fast pris: Bestiller du turen via vores taxa-app, kan du vælge fast pris. Så kender du altid prisen, inden du kører.

Kørsel på taxameter: Øvrige ture køres efter taxameter.

Åbenhed om taksterne: Du kan altid finde de gældende takster her på siden og som opslag i vognen.

Ingen ekstra gebyrer: Uanset hvordan du bestiller, er der ingen ekstra gebyrer for fremkørsel eller bestillinger til frem i tiden

Du kan altid føle dig tryg ved at bestille en taxa på Bornholm via Dantaxi. Vi glæder os til at modtage din taxa bestilling.

Direkte nummer til vognbestilling
på Bornholm.

48 48 48 48

Download vores app og bestil nemt
og hurtigt din taxa eller.

Bestil din taxa online

Spørgsmål og svar (FAQ/OSS)

Ja, hvis du er medlem af Ældre Sagen, kan du få rabat på taxa med Dantaxi.
Læs mere her.

Du bestiller/skaffer en taxa  på en af følgende tre måder:

  • Telefon. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48.
  • Taxa-app. Bestil med den landsdækkende Dantaxi taxa-app. Hent den gratis på Google Play eller App Store.
  • Praj taxa:  Du kan praje en Dantaxi på gaden eller find os på taxa-pladserne ved togstationer, ved lufthavne og andre trafikknudepunkter. Det er nemt at kende Dantaxi’s vogne. De fleste er profilindpakkede i Dantaxis grå og grønne farver og alle er med tydelige T-logoer på siderne.

Prøv vores prisberegner og få et hurtigt overslag på, hvad en taxa koster i Danmark

Beregn din taxapris. Klik HER.

Dantaxis prisberegner giver et hurtigt overslag på, hvad en taxa koster, og prisen skal derfor ikke ses som et tilbud på kørsel fra Dantaxi.

En almindelig taxi kan medtage fire passagerer. Husk at babyen også tæller med. Der findes taxier, der kan medtage mellem 5 og 8 passagerer. De kaldes store vogne. Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi.
Du kan bestille en stor vogn ved at ringe til 48 48 48 48 eller benytte vores app.

Du kan bestille en stor taxa ved at benytte vores Dantaxi taxa-app. Eller du kan bestille den ved at ringe til vores kundecenter på 48 48 48 48.

Dantaxi har store vogne i de fleste byer, men antallet af store taxier kan variere, og det anbefales derfor at forudbestille en stor taxi. Prisen på en stor taxi er højere end prisen på en almindelig taxi. Læs om priserne på store taxier og almindelige taxier her. Kørsel med ni passagerer (eller flere) i en vogn/minibus/bus er ikke taxikørsel, og denne type kørsel udbydes ikke af Dantaxi. Læs mere her.

Det nemmest er at benytte vores kontaktformular. Vores kundecenter kan også hjælpe dig mig mange spørgsmål. Ring døgnet rundt på tlf. 48 48 48 48.

Glemte sager bliver afleveret på hittegodskontoret på Bornholm: Hittegodskontor, Bornholms Politi, Zahrtmannsvej 44, 3700 Rønne.

Du har også mulighed for at kontakte vores kundecenter på 56 95 23 01.
Eller benyt vores kontaktformular for glemte sager på Bornholm. 

Hvis ejendele eller værdigenstande glemmes i taxien, vil kørselskontoret forsøge at tilvejebringe det glemte til kunden. Hvis dette ikke lykkes, vil ejendele og værdigenstande blive afleveret til nærmeste politi. Kørselskontoret er ikke ansvarlig for glemte ejendele, herunder tab af værdigenstande.   

Ja. Dit kæledyr er velkommen indenfor i vores taxier. Idet at det ikke er alle taxier, der kører med kæledyr, anbefaler vi, at denne type kørsel forudbestilles. Oplys ved bestillingen, at der er et kæledyr med samt hvilke dyr det drejer sig om. Så får du selvfølgelig en taxi med en chauffør, der gerne vil have både dig og dit dyr med på køreturen.

Ja. Alle passagerer over tre år skal bruge sele. Personer fra 15 år og opefter bærer dog selv ansvaret for, at den benyttes. For børn under 15 år er det chaufførens ansvar. Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi, men har du selv en barnestol eller selepude med, er chaufføren altid villig til at montere den.

Se også: Sikkerhed – Hvilke regler gælder for små børn i taxaen?

Ja. Chaufføren har ret til at sikre sig, at du betaler for en tur før turens start. Almindeligvis sker det kun forud for de længere ture.

Vi tager med glæde din cykel med på turen, så du for eksempel undgår en regnfuld hjemtur fra arbejde eller en bytur, men stadig har din cykel ved hånden næste morgen. Cyklen vil blive placeret udvendigt på taxien. Det koster et mindre gebyr, at få sin cykel med taxien.

Når du bestiller en taxi, bedes du oplyse, at du gerne vil have en cykel med. Vi har et begrænset antal vogne, der kan medbringe to cykler.

 

Børn under tre år er fritaget fra at skulle sidde i en særlig godkendt barnestol i en taxi.  Børn på 3 år og derover skal anvende taxiens almindelige sikkerhedsseler uanset om de passer perfekt til barnet eller ej. 
Når du kører med Dantaxi er du dog velkommen til at tage din egen autostol/selepude  med, når du skal ud at køre med familiens yngste. Chaufføren er altid villig til at montere den – uden beregning.
Denne service koster ikke ekstra. Ring til vores kundecenter og hør nærmere.

Ja. Du er velkommen til at tage din barnevogn med på turen. Kan den være i bagagerummet, koster det ikke ekstra. Er barnevognen for stor til at være i bagagerummet, bliver den placeret bag på taxien på cykelstativet – mod et ekstra gebyr. Du bedes oplyse ved bestilling, at du gerne vil have en barnevogn med.

Du kan altid bestille returkørsel. I mange byer/områder har du mulighed for at aftale afhentningen direkte med chaufføren.

Chaufføren må starte taxameteret på det tidspunkt, hvor vognen ankommer på den adresse, den er bestilt til. Hvis vognen er bestilt til et bestemt tidspunkt, må taxameteret dog først slås til på det tidspunkt, vognen er bestilt til.

Chaufførerne har pligt til at tage en førerhund med. Nogle chauffører er dog fritaget for at køre med førerhund pga. allergi. Derfor anbefaler vi, at du ved bestillingen oplyser, hvis du medbringer førerhund.

 

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Se flere spørgsmål og svar på vores oftest stillede spørgsmål-side

Priser

Det koster en taxa på Bornholm.

 

Dagstakst.

Fra kl. 06.00 – 18.00
Mandag – fredag

Start

49kr. Starttakst kr. /
pr. tur

Kilometer

12,30kr. Pris pr.
kilometer

Tidstakst

6,67kr. Pris pr.
minut

Aften- og nattakst.

Kørsel aften og nat fra kl. 18.00 indtil kl. 06.00 samt i weekender fra
fredag kl. 18.00 indtil mandag kl. 06.00 samt på helligdage

Start

59kr. Starttakst kr. /
pr. tur

Kilometer

13,74kr. Pris pr.
kilometer

Tidstakst

7,50kr. Pris pr.
minut

Store vogne på Bornholm

Dagstakst.

Fra kl. 06.00 – 18.00
Mandag – fredag

Start

69kr. Starttakst kr. /
pr. tur

Kilometer

15,50kr. Pris pr.
kilometer

Tidstakst

6,67kr. Pris pr.
minut

Aften- og nattakst.

Kørsel aften og nat fra kl. 18.00 indtil kl. 06.00 samt i weekender fra
fredag kl. 18.00 indtil mandag kl. 06.00 samt på helligdage

Start

79kr. Starttakst kr. /
pr. tur

Kilometer

17kr. Pris pr.
kilometer

Tidstakst

7,50kr. Pris pr.
minut

Bemærk: Under Folkemødet i uge 24, havde Dantaxi rekvireret assistance fra vogne på Sjælland/københavn.
Vognene ‘overfra’ kørte med en lidt anden takst end de lokale vogne. Se de priser ved at klikke her.

 

 

Gældende for 4 passagerer
Overstående er Dantaxi’s standardtakster gældende for Jylland, Fyn samt Bornholm. For cykler og bagage, der anbringes uden på vognen betales 25 kr. pr. stk. For op- og nedbæring af bagage eller anden særlig assistance på slutadressen betales 25 kr. hvis taxametret ikke er i funktion.

Taxi Bornholm ring 48 48 48 48

Dantaxi Bornholm er eneste taxiselskab, der dækker hele øen. Dantaxi råder over 13 vogne – heraf er flere store og nogle med lift.

Du kan besøge den fantastiske klippeø med en af Dantaxi Bornholms vogne, som kører fire timers rundture til en fast pris.

Vi tilbyder kørsel med stationcars, almindelige personbiler og minibusser med plads til otte personer – nogle med lift til kørestole.

Kontakt Dantaxi Bornholm.

Dantaxi
Krogshøjvej 49
2880 Bagsværd

Tlf.: 45 85 66 66 (Administration – ikke vognbestilling)
Tlf.: 48 48 48 48 (Vognbestilling)
Mail til Dantaxi Bornholm
Brug vores kontaktformular når du vil skrive til os

Download vores app og bestil nemt og hurtigt din taxa